Alla inlägg under april 2008

Av anki - 24 april 2008 08:02

Har nog tagit ut mig lite för mycket för jag är så himla seg på morgonen är van att vakna och känna mig väldans pigg.

Men nu känner jag mig som en zommbi.

Härligt är det med denna underbara sol inte ett moln på himlen och vindstilla vad mer kan man önska sig. Jo, vi vill ha vi vill ha lika vackert väder nästa vecka när vi åker till stugan vi hyrt.


Hoppas vi får sitta på altan med ett glas rött eller vitt och njuta av lugnet.

Men annars får vi väl elda i spisen och njuta så gott det går. Igår åkte vi upp till orrsjön och kollade lägget. Läste på bloggen att Pirkko försökt sig dit med så nu börjar det dra i husvagnstarmarna. Vi kom då fram utan problem men inte var det något att se där för mycket snö och is på sjön. Som vanligt blir man lite ledsen när man ser hur stökigt det är på våra älskade ställen som vi har skött om i många år. Men sånt är livet


Sitter och väntar på lillemannen som snart kommer sedan ska vi skjutsa mor och far hans till bussen. De får nog en fin resa som det ser ut på vädret. Skönt det kan de behöva. Har inte hört av Maria så jag vet inte om grabbarna är friska och ska på dagis i dag är ju himla jobbigt det här med alla magsjukor som går runt och runt.

Mikael pratade jag med i går med dem verkade det bra i morgon börjar han flytta in på allvar blir nog skönt att få något eget och inte behöva bo i kappsäck.



Av anki - 23 april 2008 09:21

Jag har en sådan otrolig tur att jag har en helt underbar son som är 17.

 Idag fick hans trötta mamma sova på morgonen så gick han ut med hunden. Brukar vara pigg på morgonen men imorse var jag seg men hade svårt att sova. Kjell var till tandläkaren det blev dyrt 2650 kronor för 40 minuters jobb den timpeningen vill jag me ha. Så jag låg halva natten och funderade om jag skulle ringa och avboka stugan.


Men jag tycker verkligen att vi behöver komma iväg och ladda baterierna gubben och jag så vi åker iaf.Tror inte det blir nå billigare att vara hemma.


Imorgon kommer go Filip och ska vara hemma hos mormor i två nätter så då får man ligga och snusa baby. Måste passa på och lukta för snart är även han stora karln.

Så det ska bli många långa sköna promenader med hund och barnvagn även morfar ska med det ska jag se till.


Mikael ångrade sig igen och sov i stan så här blev det tyst hela långa kvällen.

Gubben vilade efter han lagat bil, jag mns med syster yster i Ljusdal. De skulle åka upp till fjälls till helgen det måste va härligt solen i fjällen är ju underbar...

På tisdag åker vi men innan dess är det lite piggejobb som ska avklaras och sedan ska det packas hipp hipp hurra

Av anki - 22 april 2008 12:42

Tydligen ska sonen med barn komma tillbaks på eftermiddagen. Här är det ett otroligt soligt härligt väder. Så en lång promenad ska vi försöka med Sickan och jag.Klippa klor skulle vi behöva göra med. Så det blir nog lite måndag över den här tisdagen. Vi passar på att göra lite som vi vill.


Har skaffat mig en liten dosa från banken så nu ska det bli spännande och se om jag klarar av detta nya.

Herregud vad jag börjar bli modig gamla tanten

Av anki - 22 april 2008 07:56

Nu har lugnet lagt sig i våran lilla stugan redan lite långsamt men Sickan sover som en stock.


Mikael och barnen har åkt till stora staden och ska sova där. Igår var Linda en annan av min systers barn här hos oss inte bara hon förstås Tobbe och hans son var med. Jag bjöd på pasta och skinksås Kjell fick potatis annars har han väl fått spader. Ikväll är vi nog bara tre till maten så det blir nog ovant ska göra potatismos och varmkorv så blir iaf gubben nöjd. Sedan blir det nog en stunds vila på maten. För det var längesedan..


Något man skulle sluta med men det är så skönt. Igår ringde Helena har inte hört av henne på nästan ett helt år, så det var riktigt kul. Hon var så glad och lycklig med sin nya kille så man får väl hoppas det fortsätter att vara bra.Tyckte synd om henne att barnen inte ville godkänna hennes val men det är nog inte så lätt för barnen att få en ny "pappa"


Idag tror jag att jag ska göra ingenting, har ni hört det förr

Av anki - 21 april 2008 08:27

Helgen har varit rörig men mycket trevlig. Började med att fjollan stannade på Birsta och vägrade starta. Så shopping blev totalt misslyckad men men inte grät vi för det.Mikael fick komma och dra igång bilen drog nog oss typ 5 meter sen startade den fjolliga forden

Så vi han iaf hämta Axel i tid på dagis


Så sent kom vi iväg till Ingegerd och Uno men lätt stressade eller heter det mycket stressade kom vi till ett lugnt värdpar till en toppen trevlig kväll med god mat och dryck. Tack för en lugn trevlig kväll.

Rummet vi hyrde var mycket bra och vi sov gott, dock kom vi inte i säng så tidigt men tiden går fort när man har roligt.Kjell kämpade sig upp på morgonen så han kom i tid till jobbet


Hem kom jag vid 12 tiden för då kom Maud min systerdotter med familj.Som vanligt beställde hon mosters lasagn så hem till spisen blev det och sedan har jag nog mest stått vi den. Tror jag har haft ung.12 st vid matbordet varje gång vi ätit


Så fullt ös det har det verkligen varit men nu är det måndag .....


Vi fortsätter att köra den här veckan så det blir nog lugnt den 29 så då tar jag måndag varenda dag

Mikael och barnen bor kvar tills på fredag då flyttar de in i sin nya lägenhet

Igår var Kenneth och Elisabeth hit och hälsade på blev lätt avundsjuk på barnbarnen men ändrade sig efter en stund och sa att de skulle skynda sig att njuta av tiden som är kvar innan deras barnbarn börjar anlända.Deras barn är nu mer eller mindre utflyttade och det var rent av tråkigt tyst hemma hos dom

Av anki - 18 april 2008 09:43

I dag går livet vidare ska på stan och skjutsa sonen på Elgiganten handla mat för snart ska Axel hämtas och Mikael och barnen kommer.

Ikväll ska det drickas vin och glömmas alla svek..

Nej då det har gått öve.r

Har aldrig fått förr så varför skulle jag få nu...

Så är det bara han fixar inte med sådana saker jag får köpa själv om jag ska ha.

För inte säger han något om jag köper till mig själv, men handlar jag för mycket till barnbarn kan det bli lite gnäll.

Men se det bryr jag mig inte så mycket i allra minst i kväll.

Nu ska vi sätta en himla fart.

Ha det bra 

Av anki - 17 april 2008 22:39

Blir så förbannad på min man kan han inte köpa en simpel bukett tulpaner till sin fru. Har fått 20 rosor av hans mamma på våran bröllopsdag (när vi firade 20 år)kul va har säkert fått 32 idag men hon finns ju inte hos oss längre

Ungarna firar oss men inte han.........................

Förbannade skitstövel säger jag..........................................

32 år utan en blomma men han ville väl glömma


Av anki - 17 april 2008 08:04

Dottern Kristina skickade meddelande och undrade om jag skulle följa med på birsta. Självklart hänger mormor med vem tackar nej till en halv dag med Filip.

Inte har jag råd att handla något men vin tills i morgon det skulle jag ju behöva köpa. Varit på Lindex och kolla deras nya klädserie skulle vara kul men det antar jag att Kristina ska titta på jättemysiga kläder för babyn.

Så nu är det till att sätta fart vill duscha nu när man ska ut och vara social


Idag får tjejen brevet så det ska bli spännande att se om hon hör av sig.

Det var mammans bil hon körde och hon bor efter samma väg som vi så annars kanske man får ta ett samtal med henne. Det är inget kul det här...


Men nu ska det bli duschen


Grattis till mig och gubben 32 år sedan vi gifta oss

Bästa bröllopspresenten för evigt Kristina 26 år idag

Gubben min som idag kom ett år närmare 60 årsdagen

Grattis Kjell på 57 års dagen inte många år kvar att jobba nu

Hipp Hipp Hurra vad jag är gla

Presentation

Fråga mig

1 besvarad fråga

Kalender

Ti On To Fr
  1 2 3 4 5 6
7 8 9 10
11
12 13
14 15 16 17 18
19
20
21 22 23 24 25 26 27
28 29
30
<<< April 2008 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards