Alla inlägg under juni 2008

Av anki - 17 juni 2008 09:11

Igår blev det ingen vila måndag.Kjell harvade med fyrhjuling på potatislandet ska så gräs över för vi har inte satt några potatis på flera år.Jag körde med gräsklipparen mest hela eftermiddagen så nu är det nyklippt över allt.På förmiddagen städade jag i husvagnen och plockade ur den och diskade och fixade. Även täcken och kuddar blev tvättade.


Idag ska vi till Maria och Per och vara lite barnvakt i några timmar till Axel. Gustav går på fotbollsskola den här veckan. Usch vad stor grabbarna börjar bli.

Imorgon blir det att springa med de andra pensionärerna och handla lite mat och fylla på förådden.

Vet ej ännu om vi ska åka iväg med husvagnen på torsdag eller om vi åker på fredag. Spelar liksom ingen roll när man har semester.........

Av anki - 16 juni 2008 08:32

När huvudet vill men inte kroppen. Håller på att friskna till säger mina döttrar men jag vet inte ja.De tycker det för nu har jag äntligen fått lusten tillbaks och vill börja odla igen. Men ryggfan vill inte den..

Så det blir nog dåligt med blomland iaf.Om det inte dyker upp en riddare och hjälper mig.För gräva själv försökte jag göra igår och sedan satt jag och deppade resten av kvällen

Med händer och fötter är det iaf riktigt bra mer törs jag inte säga för då kommer väl skiten tillbaks. Verkar som det är någon brist på något för äter jag öljäst tabletter så blir jag bättre. Men den här sjukdommen ppp är lite egen för den går upp och ner hela tiden.

Men jag är tacksam för alla uppgångar och hoppas att skiter försvinner igen. Förra gången hade jag eländet i 4-5 år sedan var den borta i nästan 20.Har nog haft återfallet nu i ungefär 4 år så det är bara att hoppas.Får jag sen ha det borta lika länge så är jag över 70 nästa gång ha ha

Nej nu ska jag gå och sätta fart på gubben inte kan man slöa första dagen på semestern. Måste hämta knutpiskan så han kommer igång blir nog skogen idag......

Av anki - 15 juni 2008 10:07

Filip hade lite svårt att somna i går kvällst.Men det hade Kristina förvarnat om iaf efter han följt med i regnet på Sickans kvällspromenad så somnade grabben.

Sedan har han sovit lugnt fick stoppa i nappen ett par gånger innan vi gick och la oss. Filip sov längre än Kjell och jag gjorde så vi fick ligga kvar i sängen och lyssna om det inte skulle höras något från barnrummet. Vid åtta hörde vi ett litet ljud så då sprang mormor dit och hämtade go pojken till våran säng så har vi legat där och gosat en stund.

Men nu har vi hunnit med hans gröt och en liten skvätt välling och han tar sina 20 minuter iaf så hoppas vi att han vaknar snart. Jag har damsugit och ska skynda mig att torka av golven lite för här är det blöte ute.Regnet ser ut att bli ihållande idag vi som vill göra klart ute men det blir nog en vilo dag idag. Det kan väl behövas det med..

Av anki - 14 juni 2008 08:50

Seg det känner jag mig idag det är bara 11 grader ute plus att det är mulet. Buskarna ropar men det blir nog en till kopp java först.


Sov dåligt för sonen var ute och åkte moppe i natt. De ska även ut i dag men nu skulle de tydligen till stan.Himla rännande på honom nu kanske han inte skulle fått köra någon moppe. Nej, skojar bara Niklas är så ordentlig och det är klart att han vill ut och kolla runt lite. På måndag ska han och Cicci kanske åka till Ramsjö och hälsa på Ciccis mormor och morfar.Så då blir vi ensamma gubben och jag.

Av anki - 13 juni 2008 22:17

Ja det kan man lugnt säga att vi gjort. Både inne och ute för på måndag börjar semestern nu har gubben haft två fridagar. Vi har röjt både de ena och sedan det andra inte ens sofforna har fått varit i fred så nu har vi en liten tvåsittsig soffa av våran hörnsoffa, den har även flyttas ut i lillstugan.

Garderoben på Niklas rum nummera barnbarnens rum har åkt ut i boden.

Lilla hörnsoffan som var tänkt att ha i för rummet till bastun har plockats in och hottads upp.

Ute är buskarna som inte blivit klippta på några år snart färdigklippta i morgon blir Kjell klar med klyvning men då är det dagsa att hämta lite mer.

gräsmattor och blomland är uppsnyggade.

Niklas har klarat sitt första år på gymnasiet med toppen betyg och har nu sommarlov.

Sickan har löpt färdigt alldeles snart så nog går livet vidare med raketfart.

Tjejen är snart 10 månader det är helt otroligt vad tiden går fort.

Imorgon ska jag försöka klippa klart buskarna och städa husvagnen. Filip kommer och sover med mormor och morfar

Åskan tog vårat internet men nu är det me fixat

Av anki - 10 juni 2008 08:49

Axel vaknade till och ville ha tutten en gång i natt. Vi sov till klockan kvart i 7 så Niklas fick bråttom till bussen. Tror inte man ska behöva ställa någon väckar klocka när man har små besökare här även jag brukar vakna tidigt.

Men nu har vi mörklagt på vårat sovrum så man blir lite lurad.

Vi har fikat lite frukost och ska snart ta en tur till Kvissle och handla lite mat.

Senare idag ska jag skjutsa hem pojkarna och vänta på Kjell som plockar upp mig på hemvägen.

Sedan blir det hem till det tysta huset, tror jag iaf för nu vet man aldrig när Mikael får åka och jobba.

Ska ladda in lite kort bara jag hinner och orkar...

Av anki - 9 juni 2008 07:28

Natten har varit lugn. Gustav hade lite svårt att sova så mormor fick ligga lite bredvid honom men då somnade han genast.

Freja har vaknat några gånger i natt och druckit lite vatten och fått sin tappade tutte.

Nu har Freja och Gustav vaknat men de andra två sover forfarande. Niklas sitter vid köksbordet och fixar lite svenskaläxa.

Vi har fikat limpsmörgås med leverpastej och druckit lite nyponsoppa.

Nja ,ja drack kaffe ja

Tror att Mikael kom hem först vid 5 tiden vet att det jävlades för honom i går var någon slang som gått av.Han som trodde att han skulle vara hemma till 11.

Så ungarna och jag får nog vara ute i dag när alla har vaknat.Men det är vi ju ändå..................

Presentation

Fråga mig

1 besvarad fråga

Kalender

Ti On To Fr
            1
2 3
4
5
6
7 8
9 10
11
12
13 14 15
16 17 18 19
20
21 22
23
24
25
26
27
28 29
30
<<< Juni 2008 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards