Alla inlägg under oktober 2008

Av anki - 26 oktober 2008 10:18

Kommer idag ska bjuda på lite middag idag har jag lovat dottern med familj.Så då gör jag lasagn och spar dagens mat tills imorgon för det var meningen att vi skulle ha kokt älgkött med pepparrotsås. Men det gillar inte Kristina så vi byter dag med go maten bara gubben som blir lite besviken.Men blir nog lika fort gla när han får höra att Filip kommer...

De skulle på Matfors och bada så då kan de passa på och komma så slapp vi åka till dem.

Längtar tills nästa helg då ska vi samlas hela familjen och ha skaldjursfest . Jag har tänkt att vi kan passa på och julpyssla lite när vi ändå ska träffas så vi ska göra julsaker som vi ska ha i grannen för i år ska vi bara ha godsaker i den..

Ska även bada tunna så vi får hoppas att det inte blir någon nederbörd.

Så vi får turas om för alla får inte plats.Marias pojkar älskar att bada tunna ska bli kul och se om Filip,Freja.Victor,Hambus och Ronja gillar det vet ej om de har badat tunna någon gång.

Tack och lov att jag har min härliga familj och mina goa ungar.

Nu till veckan blir det jätteskoj för pojkarna ska ha lov och mormor, farmor ska få låna dem och ha det så mysigt.

Har varit och köpt nya kritor,pennor och block så vi kan måla och greja om vi får lust.

Får nog ta och tända lite i bastun så grabbarna får basta för det brukar de gilla och så grillar vi lite korv där i mysrummet.


Ha de bra för de ska jag,och glöm inte att vara rädda om varandra...


Av anki - 25 oktober 2008 15:16

Ja nu är det gjort så gubben och jag åker iväg någon gång. Men inte blev det någon spa resa men lite semester skadar ju ingen.

Fin främmande fick vi igår syrran kom och sov här, så idag har vi varit på stan och gjort av med lite pengar...

Köpte faktiskt en julklapp och det var nog första gången jag har köpt en sådan så här tidigt. Men Gojäntan våran ska få den i julklapp om jag kan hålla mig så länge. Idag så vinterstädas det för fullt här ute kanadensarna flyttar på ladan och husvagnen flyttas undan.

I kväll blir det nog en bastu kväll men först lite lugnt tv tittar.

Känner mig väldigt lessen........

Av anki - 24 oktober 2008 06:15

Men jag blir så himla lessen när det inte kan få lugna ner sig någon gång.Det måste väll du begripa att Mikael kastade ur sig en massa kanske dumma saker när du bad honom flytta. Jag har inte anklagat dig för att vara en dålig mamma. Men under alla omständigheter tror jag att gumman har det bra som det är nu.Hur tror du att du skulle orka ha henne på hel tid under råda förhållande.

Inte kan jag som engagerande farmor stå och titta på när ni smullar sönder lill tjejen stöttepelare för det är du och min son och Frejas halvsyskon som betyder mest för henne.

Varför ska inte ni som vuxna kunna enas om någonting till och med vagnen bråkar ni om. Kommer det en fläck på go jäntas kläder så är det liv om den för naturligtvis blev den till hos..

Men nu har Mikael skaffat egen garderob till jäntan men det blir säkert vagn med som ni håller på.Inte underligt om hon tills sist börjar vantrivas med flyttningar.För jag kan bara säga som farmor jag tycker det verkar fungera jättebra med Frejas styvmor. För det är väl där skon klämmer..

Men då tycker jag faktiskt det är lika illa med styvpappa men det är klart han jobbar borta på veckorna för det mesta, så då är det tydligen bättre.

Men det allra bäst det hade varit om du (ni) kämpat lika bra på er förhållande som ni kämpar emot idag för lill tjejen skull...

Inte ett ont ord om Jeanette det är en underbar tjej som jag med gott hjärta låter uppfostra mitt älskade lilla hjärta...

Men sluta att göra varandra illa och se till att göra det bästa ni kan för mitt älskade barnbarn..

Av anki - 23 oktober 2008 13:56

Behöver nog plocka fram mössa och riktiga vantar.

Börjar bli less på en viss persson som inte kan sluta att hacka på den andra.

- snälla hur skulle det vara om du la av nu du vet att lilla gumman har det bra.

Det är du som har hand om kvittot till vagnen som ni köpte tillsammans.

Så hur ska någon annan kunna fixa den ja luft kanske men det andra..

Roligt det ska lilla gumman med få ha kanske inte med dig den här gången men vem har sagt att det är bara du som kan...

Ingen vill att föräldrar ska skiljas allra minst när de är små men nu är det så.

Fel skulle jag tycka om inte ett fungerande pappa förhållande skulle få fortsätta för att mamman vill ha ett eget liv.Tycker faktiskt att du ska va glad för lill tjejens skull att hon har en pappa som bryr sig och vill vara med henne

För vilka fler rättigheter har mamman...

Oftas handlar det faktiskt om att andra pappor får nya familjer och har då inte tid för sina andra barn.

Så var glad att det fungerar och förstör inget mera med dina funderingar

Av anki - 23 oktober 2008 09:18

Så nu är det nog dags att gå i ide. Inget fiskande i helgen med andra ord.....

Men jag VILL HA SKALDJURSRECEPT....

Blir nog att fortsätta fixa min svarta ford blir så snabbt mörkt på kvällarna så Kjell måste använda helgen.Jag funderar på att byta tätningslister i dörrar och fönster. Har inte gjort det sedan vi flyttade hit och det är över 8 år sedan. För det drar lite vid dörrarna och vid ett fönster så det är nog dags. Ska försöka iaf bara det blir lite varmare framåt dan.


Ta vara på solen och vila så ni orkar med varandra...

Av anki - 22 oktober 2008 12:46

Ska gubben och jag åka ska bli så härligt.Bara ungarna som är avundsjuk och vill följa med. Men vi åker nog själva vi. Tänk jag.... ska äta hotellfrukost i 4 dagar sätta mig till bords utan att behöva både laga mat och jag slipper diska. Hela dagarn kan jag ligga i blöt och njuta...

Av anki - 22 oktober 2008 10:25

Finns bara ett ord för det fy fan. Har iaf tur för det är bara på nätterna jag får svallningar.

Hemskt ja det är fane mig hemskt jag som nästan aldrig svettes inte ens i bastun. Men nu på nätterna...

Idag ska det inte bli så mycket gjort här tror jag för yvonne skulle titta in.Tänkte sno ihop den där sockerkakan men det är slut på ströbröd så jag har inte bestämt mig än för vad det ska bli.

Inga muffinsformar har jag hemma till och med smörpapperet var slut när jag funderade på rulltårta.

Kanske man ska kolla om jag har så att jag kan göra hastbullar eller kubb.

Kladdkaka det vet jag att jag har allt för att göra men ingen grädde och glassen är slut...

Men kanske jag ska göra sån där go hallonsås

Yes ,yes det blir det så nu kan jag stänga av ugnen och göra kladdkaka i micron ska bara skynda mig att göra hallonsås

hej hej

Av anki - 21 oktober 2008 21:32

Så grattis på din stora dag Eila fyller 69 år i dag .Så nästa år blir det nog fler än Sickan och jag som kommer och grattar.

Hon var lite lessen och besviken på sonen med familj som skulle komma och luncha med dem. Eila fick så lov och ringa och säga att ni får så lov att komma senare för även hon hade glömt att det var idag som vi skulle bli utan ström. Tyvärr hade de tydligen lovat bort sig på eftermiddagen så de sköt upp det tills på fredag. Där satt Eila med både tårta och mat och inga gäster...

Tråkigt men sant...

Jag har iaf varit duktig och varit på byn handlat lite blommor till födelsedagtanten och solat på solariumet, varmt var det.

Imorgon ska jag göra kålsoppa och kanske får jag besök men naturligtvis glömde jag att köpa något kaffebröd. Så jag får nog försöka sno ihop en sockerkaka. skit det är jag dålig på mjuka kakor är inte min favorit. Tror det beror på mitt dåliga tålamod men jag lyckas aldrig med mjuka kakor. Kan fane mig inte låta bli att öppna ugnsluckan för tidigt. Kanske man ska baka en rulltårta för det går iaf fort...

Tat lugnt jag försöker göra det ja meeeee

Presentation

Fråga mig

1 besvarad fråga

Kalender

Ti On To Fr
    1 2 3
4
5
6 7 8 9 10
11
12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31
<<< Oktober 2008 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards