Alla inlägg under oktober 2008

Av anki - 21 oktober 2008 13:27

Vilket jäkla dåligt minne man har. Inte attan kom jag ihåg att det var idag som de skulle bryta strömmen i flera timmar.

Så nu har man legat på sängen tvärsöver nere vid fotändan och läst . Sedan blev det en promenad till grannen och bjöd på lite rökt fisk.Ska gå dit senare i kväll igen för Eila fyller år idag men sonen med familj skulle komma och jag måste åka in på byn en sväng.

Ska sola lite för nu börjar det bli illa fasen att det ska vara så besvärligt att ta sig tid att åka en sväng.

Men nu när vi äntligen har fått tillbaks strömmen ska jag ta ett varv med damsugaren kasta i en tvätt och skala lite potatis för idag ska det bli janssons frestelse till middag har jag lovat gubben.

Behöver även elda lite för det är lite små ruggit inne så vi hörs..

Var rädd om er...

Av anki - 20 oktober 2008 09:14

Men jag har måndag så mig gör det inget. Det enda jag ska göra idag är att röka lite fisk

Trodde ni  på det där nä det är som vanligt man ska ta fram snabelsugaren,tvätta,vika tvätt.diska fixa middag och allt mellan himmel och gjord......

Får nog avbrott i allt det tråkiga för Mikael och Jeanette skulle nog komma ut en sväng. Men inga barn är nog med men roligt iaf att få lite besök.

Igår var vi ner till dottern och kollade alla bilderna som Jenny knäppt men att plocka ut de vackraste där blir inte lätt.

Jag hittade ett som jag bara älskade men jag har önskat mig ett annat för de blir bättre på väggen med de andra bilderna.

Vilket jag igentligen har velat ha förstår ni säkert underbar bild på brudparet där nere vid havet. Sa till Kristina att det där måste ni göra en stor textillbild av.Kommer att bli underbart vackert att ha som tavla över sängen.

Ha en bra måndag för de ska ja. Kram till alla som vill ha.....

Av anki - 19 oktober 2008 09:55

Vi hade igår började med att vi hämtade hem en kanadensare vi fått av en arbetskamrat till Kjell. Så nu har vi två men det är ju bra det så kan vi ha en i sjön och en för att ta med oss.

Sedan åkte vi till mitt älsklingsställe nummer ett Stora Åstjärn förstås.

Promenerade där en stund och sedan drack vi upp kaffet naturligtvis för nog hade vi med oss våra små älskade termosar.

Sedan åkte vi hem och fixade köttfärs och en massa tillbehör till taco middagen.För sedan kom livets efterrätt äntligen fick jag träffa mina älskade barnbarn och naturligtvis mina bonusbarnbarn. Även Annas lilla underbara dotter Tyra som smällt Kjell hjärta direkt.

Härligt att ha hela hus fullt av glada busiga barn.

Har bestämt med dem att på november lovet ska jag och gubben få låna alla fyra guldklimparna i några dagar. Då ska vi mysa och åka och bada.

Även Gustav och Axel kommer till mormor och morfar den veckan. Så roligt när man kan låna hela högen och sedan älskar både gubben och jag att sitta och titta på dem och tjuvlyssna lite.

För gud vad de pratar tjuvlyssnade gjorde vi nog alla igår så bla. så var Hambus så rolig när han satt och drömde med Kjell för de skulle minnsan ut och fälla lite träd när han kommer hit nästa gång. Då sitter han och ser lite drömmande ut och så säger han så här

- ja då kan ju du och jag Kjell jobba och sedan kommer plastfarmor med lite varm oboj till oss.

Jeanetts barn har nämligen kommit på att de har en plastpappa.plastfarmor och en plastfarfar. Undrar om Niklas är en plastfarbror och sedan måste det ju även finns plastfastrar

Inte lätt för goungarna och inte lätt för oss eller vad ska man säga jag vill iaf kalla dem för mina bonusbarn för de är bra go de där ungarna.

Tyra och Hampus blev så kära gick och höll om varandra och satt och höll varandra i handen så sött så man skulle kunna gråta.Men inte lyckades jag få det på bild fast jag gjorde många försök.

Vid halv 9 bröt båda barnfamiljerna upp så då diskade vi undan lite snabbt.

Avslutade kväll med lite tv tittande sedan blev det bastu för hela slanten.

Så en helt underbar dag var det i går. Idag är tanken att gubben mekar lite med min svarta ford. Sedan blir det en sväng ner till Filip och mor hans som ska låna min köksmaskin för hon ska baka själv den här gången...

Knäppte bra mycket kort men våran kamera är så dålig att knäppa med inne så det blev bara en bild som var något att ha så här kommer Ronja

Av anki - 18 oktober 2008 09:20

huvudet känns lite tungt måste jag erkänna men promenad i det friska  höstvädret gör nog susen.Ska ta bilen till stora åstjärn en sväng sedan ska jag hem och fixa till en massa köttfärs.

Ska bli tacos idag Syrrans dotter Anna kommer med sin lilla familj och Mikael kommer hem med sin stora...

Så vi blir 8 vuxna och 5 barn till middag  om Cici vill äta här idag.Det tror jag att hon vill när det är sådan go mat.

Bara gubben som inte vill ha men vi får väl göra något annat åt den lagrane.

Sedan i kväll tror jag att vi ska ta en bastu kväll för det var det länge sedan vi gjorde.

Har iaf fått gubben att längta efter att åka i väg så nu gäller det att komma i väg och boka våran lilla tripp. Fixa semester måste vi också göra tur att han har så många dagar kvar....

Av anki - 17 oktober 2008 21:06

Gör sus för knoppen ....

Är så mallig för yngst sonen som fixar skolan så enormt bra nu på gymnasiet.

Ena dagen skriver han ett vg andra mvg det är så kul....

Fast igentligen vet alla att jag är lika mallig för de alla fyra.

Antagligen har jag varit det iaf även om det fått något annat..

För jag har fött fyra friska ungar ++++++

Av anki - 17 oktober 2008 20:53

NU ska vi efter många men och den fira min födelsedag som var  juli. Det var meningen att vi skulle ha en kräftskiva i augusti men det är svårt att samla våran familj nu. Sedan blev det bröllop och allt som hör det i hop två helger bort där vi skulle ha kunnat haft kräftfest. För naturligtvis ska det vara både möhippa och svensexa. Sedan är det all älgjakt...

Men nu har vi bestämt ett datum men inte fasen kan man ha kräftfest när vintern står och stampar i farstun...

Så nu ska vi ha skaldjursfest och JAG vill ha nya frächa recept på skaldjur som ska vara varma.... förslag någon...

Av anki - 17 oktober 2008 09:02

Ändrade mig väntar med stan för nog ska jag in men skrev ju till Anna att jag var hemma hela dagen. Men igentligen var det säkert att jag var för trött för att kliva upp klockan 5....

Vi börjar nog få det lite modernt här i byn vi med. I fjol då fick vi glesbygdsband hit och det var skoj, nu får vi nya elledningar så nu kanske vi får el året runt. Tänk om vi får asfalt med men då kanske vi blir tokig på alla vägbular för nu kan ju väghyveln komma och ta bort dem. Men inte ofta den kommer , nu är vägen bedrövlig.

Men min gubbe är less på att tvätta bilen och byta hjullager...

Idag ska jag fredagsstäda är det tänkt sedan ska jag åka med gubben och veckohandla.

Ringa Jeanett och höra om de vill komma och äta någon dag den här helgen.Så jag får gosa lite med med alla fyra barnen och prata lite med de andra i familjen.

Av anki - 16 oktober 2008 16:52

Ja ni läste rätt har nämligen svår längtan efter två av mina barnbarn. Men jag vet även att de ska bort en sväng i morgon. Kanske de hinner med farmor en liten liten stund bara så jag får se dem och även mina plastbarnbarn som jag fick idag.

Skulle även behöva in på resebyrån för nu vet vi nog vart vi vill åka.

Så håll tummarna om de går att boka som vi vill.

Har dock inte bestämt mig om jag ska ta bilen hemma i morgon men det lutar rt det hållet iaf.

Presentation

Fråga mig

1 besvarad fråga

Kalender

Ti On To Fr
    1 2 3
4
5
6 7 8 9 10
11
12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31
<<< Oktober 2008 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards