Alla inlägg under december 2008

Av anki - 12 december 2008 13:03

Tack och lov så är gubben mycket piggare så han har varit ute och tagit reda på all snö.

Undrar vem som passade på att kasta så mycket på våran tomt .Grannen kanske?

Nu ska han åka in och handla lite mat till sin fru och son vi som skulle ha åkt i väg idag igen blir hemma.Får väl se hur man mår i morgon om det kan bli en snabbis men det är nog liten risk men det vände snabbt på Kjell när det äntligen gjorde det.


Så Jonas grattis på din födelsedag idag moster kan tyvärr inte komma...


Huvudet spränger och snoret bara fylls på men tror inte att jag har någon feber och hostan är nästan helt borta...

På söndag ska vi med på kalas och fira tre barn och Jeanette så klart så det är bara att hoppas att man blivit frisk då iaf.

Lite tråkigt att alla tre barnen fyller så här sent  i december men ganska praktiskt att slå ihop alltihop annars har vi fått gått på kalas en gång i veckan. Lite jobbigt för Jeanette och Mikael och fixa så med kalas + att barnen är hos respektive varannan vecka.

Men lilla go Freja är sjuk så vem vet kanske det inte blir kalas iaf

Marias grabbar börjar friskna till Axel ville åka till mormor och äta mat. Han har varit lite dålig med det nu men mormor sa faktikt att hon inte ville det eller vill men fan jag orkar inte....

Filip har feber så inte många barnbarn som är pigga Victor.Ronja och Hampus verkar vara pigga eller ärligt jag vet inte säkert....

Av anki - 11 december 2008 20:04

Blev ju inte riktigt som vi tänkt oss den här Tallinresan, vi som skulle på spa och allt vad vi ...

Åkte sjuk och kom hem sjukare kan man kanske med små ord säga.Började med en hemsk host och ont i huvudet med feber.

Men det var bara början det för innan vi var i Stockholm hade det även tillkommit magsjuka och en fruktansvärd snorig näsa.


Så vi har vilat kan man lungt säga skönt med fin hytt med dubbelsäng som vi flitigt använt.Gå till lagat bord har varit skönt och sedan sova....


Lite snuvade kände vi oss allt för dansmusiken var skitbra och vi orkade inte ens stampa takten till den. Andra kvällen gick iaf bättre för då var vi uppe ända till halv 11 och orkade sitta och titta på när de andra roade sig.


Så nu har man varit till Tallin med skinnflådda läppar, snorrig näsa sönder hostad hals och mage för att inte prata om bröstet som var så ömt.

Men min stora stjärt den var så inne nordens öm så man pep när man sket.


En öl lyckades jag få i mig där i Tallin allt för att få låna toan för då var det kris...

Fast när jag beställde var jag nog så snurrig så jag lyckades beställa 4 men vi hade letat toa länge då. Kjell drack iaf upp sina 2 för han har inte varit så pigg han eller.


Lite handlat blev det mest blev det lite drickbart till jul och nyår och lite choklad och några julklappar. Men ingen marknad och inget spa


Skönt var det iaf och bussresan gick jättefort eftersom jag somnar så fort så jag har sovit både dit och hem....

Av anki - 7 december 2008 12:11

Attan vilken förskylning jag har åkt på jätteont i kroppen och en fruktansvärd hosta.

Tål inte ens kläderna på kroppen tom.mössan gör ont att ha på sig.Inte mycket till feber iaf men trött och slut.Så nu ligger man ordentligt efter i julstöket gjorde iaf sylta igår

Go Filip är här hos oss kommer inte ens i håg vad jag skrev i förra inlägget för det har varit lite bloggtorka som ni kanske har märkt.


Har varit en sväng på stan och växlat lite pengar och köpt lite kläder till våran klädlöse son skulle behöva shoppa lite till mig själv men väntar tills efter jul och hoppas på en bra rea.

Nu har barnbarnet somnat så jag ska skynda mig och ta en dusch, svettas och fryser om vartannat så det behövs.

Mikael och Jeanette kom en sväng på fredagseftermiddagen så de stannade och åt lite paj med oss.Idag blir det röding och potatismos jag skulle kunna vara utan mat för aptiten är på noll...


Oj då var även till Maria på lunch på fredagen spaggetti och köttfärssås synd att mina smaklökar var på noll. Men tack för lunchen ungen min passade även på att låna en härlig kjol med tillhörande tröja och en stor resväska. Men nu gäller det att sätta fart om man ska hinna göra något medans Filip sover.

Av anki - 2 december 2008 13:04

Kämpade mig upp i morse så nu har jag gjort en massa bullar ca.200 blev det.Gjorde vanliga kanelbullar och sådana bullar med mandelmassa i som Sara gillar.Träffade mitt gamla dagbarn på affären igår när jag var och handlade och då kunde jag inte låta bli att baka några till henne.Ska skicka de med Maria i morgon för då ska de och rida.

Har även bakat några utan socker i men med mandel och smör smakade nästan ingenting så jag blev lite sur. Tänkte gå över till Eila med dem sedan jag har varit ut med lilla hunden.

Måste även se till att äta lite lunch i morse tvingade jag i mig lite lättfil. Lovar att jag trodde det skulle komma upp igen ett problem det här att jag måste äta varje gång jag tar medicinen.

Visst kan jag äta men då vill jag ha varit vaken bra länge förre och då går det inte att vara så här trött som jag är nu för jag orkar bane mig inte kliva upp tidigt...

Av anki - 1 december 2008 15:02

Måste bo någon energi tjuv i min kropp eller är det i mitt huvud. Så trött....

Less det blir man så man kan spy undrar om medicinen fungerar nu då trodde så stort att det gjorde det .Men fick tyvärr byta så nu är det nya chansningar om det fungerar med den här.

Allt ska man dras med så less.....

Av anki - 1 december 2008 10:23

Sov på tok för länge och väcktes av en ilsken telefonsignal, tur var det annars har jag sovit än....

Det var Aina som hittat en bäddsoffa till oss men det måste nog få vänta nu annars får nog gubben spjunk på mig.Men det har han nog iaf så igentligen är det väl bara att skita i honom.

Men jag ska inte köpa någon bäddsoffa nu för ungarna fick det jätteskönt med riktiga sängar.

Idag ska jag inte göra nånting men senare på  eftermiddagen tror jag att jag ska åka och köpa jäst och lite annat och börja baka. För nu har jag frys...

Vad vi ska äta idag vete gudarna igår bjöd vi Maria och Per på mat när de hämtade ungarna sina potatismos med ugnstekt falukorv.


Men tvätta det måste jag nog göra en massa sängkläder ligger i tvättkorgen och det får det inte göra...

Presentation

Fråga mig

1 besvarad fråga

Kalender

Ti On To Fr
1 2
3
4
5
6
7
8
9
10
11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23
24
25
26 27 28
29 30
31
<<< December 2008 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Skapa flashcards