Alla inlägg under februari 2009

Av anki - 13 februari 2009 19:49

Men det har varit en vanlig dag här i Långsjön. Mötet med fiskeförening blev som vanligt inga nyheter där inte. Mer än att nästa år kan de ta in vilka de vill i styrelsen om de hittar några som är beredd att jobba. Så de tänker visst lura någon mer stackare att gratis jobba så det får sitta och buga och tacka och klappa sig på axeln .

Fast i själva verket var de inte de som bugar utan någon annan som slitet häcken av sig. Men det blir inte vi iaf.

Annars är livet som vanligt ,Niklas har åkt ner till stora syster och vi ska väl kolla lite på dumburken i morgon blir det rostlagning på gamla fjollan

Av anki - 12 februari 2009 10:02

Idag har vi sovit länge Sickan, katterna och jag. Vi är inte van att åka iväg hemifrån så här tidigt som vi gjort nu i 2 dagar.Okey katterna fick stanna hemma i stug värmen. Har inte ens kastat ut dem på morgonen känns lite hemskt när det är 22-24 grader kallt.Men idag ska de ut bara solen har värmt lite. För nu tror de visst att de kan leka eller slåss bara för de har så mycket adralin i kroppen. Gamla kattskrällen som de är men knippa ja det kan de.

Jag har fått slutat som piga för den här gången Axels farmor tog över sysslan att passa go pojken.


Igår svängde Niklas och jag ner till Kristina fy vale vad det är hemskt att köra ut därifrån nu. Har aldrig gillat det men nu är sikten närmast noll, även jaf fick skynda mig att backa tillbaks men tur var på min sida så det kom ingen bil.

Filip blev så glad när han såg oss så det var värt varenda droppe bensin, men det är det alltid.

Så efter lite mys och fika blev det dags att åka hem.


Idag är det städning som gäller för jag har inte tagit fram snabelsugaren sedan i lördags. Så här ser ut men alldeles för trött när jag kommit hem efter piguppdraget som har varit både spännande och roligt.


Ikväll ska vi på möte med fiskeförening får se vad de hittar på i år då.Inget val på ordförande i år så vi tar nog ledigt ett år till från sysslorna som tillsyningsmän( fast jag inte har någon snopp)

Iblant saknar man svängarna att träffa alla fiskare men aldrig vi jobbar inte för den här ordförande eller den här styrelsen.

En förening som jag tycker har blivit bara skit mot sina fiskaer ställer jag och min man inte upp för.Även om vi har trivas att var sk. fiskepoliser.


Imorgon ska vi iväg och titta på en snöslunga igen och sedan ska sonen skjutsas ner till Stora syster Kristina för han var sugen att fixa lite med Petter.

Kristina och Petters nya bil var skitsnygg men det kostar att ligga på topp.

Iaf så tycker jag det är bättre att de som har barn ska ha en trafiksäkrare bil än vi gamla tanter och gubbar.

Synd att ekonomi oftas styr vad det blir för val, så vi fortsätter nog att åka i gamla fjollan......


Av anki - 11 februari 2009 08:51

Men idag kommer Axels farmor och byter av mig för nu ville hon komma.Hon har legat tills sängs med en kraftig förskylning men nu har hon piggnat till.


Jag har lite ångest över resan till Bulgarien tänk om det händer något med mina nära och kära och jag är så långt bort....

Kändes mycket roligare innan olyckan med Petter. Ja, jag vet jag är fjantig

Men vad ska man göra åt det, kan någon svara på det så blir jag himla glad.


Hade jag varit rik har jag tagit hela högen med mig....Kanske köpa en lott och hoppas...


Av anki - 10 februari 2009 07:50

Men nu är det en ny dag med nya insatser. Har hämtat in ved för det är över 20 grader kallt. Dåligt samvete över sonen som cyklar till verkstaden men vad ska jag göra. Kan inte och har inte råd att köra över 5 mil extra för att skjutsa honom.

Det är ungefär 3 km att cykla, tur att han säger att det går riktigt bra lite kallt åt ansiktet bara. Men okey då de är ju ute och åker skoter på helgerna åt då gnälls det aldrig att det är kallt.

Nej nu måste jag fortsätta med mitt, kanske jag hinner skriva lite senare....

Av anki - 9 februari 2009 23:32

Hatar infarten till Kristina och nu hände det som inte fick ske. Men bilar ja det finns det nya och Petter som körde klarade sig riktigt bra som tur var.

Skönast om det finns något sådant en sån här gång var att Filip låg hemma i sin säng och sov. För jobbigast blir iaf när ett litet barn är med som inte kan tala om att det gör ont.


Nu fick jag meddelande att Petter är på hemväg från sjukhuset och det bästa av allt han mår bra. Men jag fjanta svärmor kan inte sova men det kanske går nu då när jag vet att han har kommit hem.


Var rädd om er man vet aldrig när olyckan är framme....kram

Av anki - 9 februari 2009 18:59

Mormors lilla älskling vurpade i skidbacken och blev så här snygg. Att han ska ha en sådan otur vårat älsta barnbarn stackars lilla go pojk.

Per har varit och hämtat hem Axel så nu blev det så tyst här

Av anki - 9 februari 2009 15:52

Men ingen vanlig sådan för det var gubbarna själva som spårade ur på repspåret.Så middagen får vi äta själva.


Lekt det har vi gjort mest hela dagen för nu har Axel en otrolig fantasi så vi har varit till stan även doktorn har fått ett besök. Men bara på låtsas förstås.


Av anki - 9 februari 2009 09:11

Go pojken Axel är hemma hos mig han har dubbelsidig öroninflammation Det hade till och med spruckit på ena sidan men han är bara go ändå.

Iblant blir man nästan rädd hur tålig barnen är för jag vet vad ont det gör, själv ringde jag på akuten och grät när det var min tur att ha det.

Så idag så ska vi bara mysa lill pojken och mormor för den delen så är det 17 grader kallt så man längtar inte ens ut.

Igår var vi och firade gotrollet hela familjen kom , nej inte Niklas för han var och åkte snöskoter.Jag hade varit på rea så lilltrollet fick bara mjuka paket.Hon fick 2 par jeans, en klänning+ taights,2 pyjamaser och ett påslakan med prinsses motiv.

Nu ska jag gå och leka med bilar.....

Axel vill att mormor sätter in en bild på fyrhjulingen

Presentation

Fråga mig

1 besvarad fråga

Kalender

Ti On To Fr
            1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14
15
16 17
18
19 20
21
22
23 24
25
26
27
28
<<< Februari 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards