Alla inlägg under februari 2009

Av anki - 8 februari 2009 10:17

Väcktes av telefonen för vi somnade om det var Maria som ringde och talade om att de skulle åka till akuten.

Axel hade ont i örat inte konstigt grabben har varit halvsnorig sedan i slutet av november. Så det är nog dags för lite pencelin.


Idag fyller våran lilla tjej Freja hela 2 år men det känns faktiskt som den tiden har gått sakta. Beror säkert på att vi nog är lite orolig för tjejen fast hon är så pigg och glad. De andra barnbarnen tycker vi tiden går så fort för. Konstigt hur det blir...


Så idag ska vi till stan på kalas för turen var på Mikaels sida så vi får fira henne på hennes rätta dag. Men nästa helg blir det säkert kalas hemma hos mamma Ullrika.


Av anki - 7 februari 2009 13:23

För 2 kronor ropade jag in detta marmorbord som är finare i verkligheten än på bild för där blev det för mörkt. Skivan är mycket ljusare...

När vi åkte och hämtade det fick vi inte ens lämna pengarna utan de bara skrattade och sa " det vart ett tradera fynd"

Tungt var det iaf men killen hjälpte Kjell att bära ner det för trappen. Igår hade vi en skön kväll i bastun tror det blir en sväng i kväll med.

Har inget att göra känns det som och sitta och titta på dumburken det har jag ingen lust med.

Av anki - 6 februari 2009 17:28

Lilltjejen våran har åkt hem men lämnade en välkammad trött farmor. Kul med lite tjej lekar säger jag som aldrig lekt med dockor själv...

Freja klär av dockan och farmor får klä på det är våran nya lek. Vi har bara en liten liten docka som Kristina köpte förra gången Freja var här. Skickade Kristina på stan för att införskaffa lite nya saker till barnbarnen så då blev det en söt liten docka som kör fyrhjuling + en del vanliga bilar och en hästtransport med  häst.

Nu ska vi äta lite soppa och se vad det blir sen, kanske somnar förre 7 är jag rädd för.

I morgon ska jag hämta mitt nya tradera fynd....  

Av anki - 6 februari 2009 08:51

Har sovit lika bra i natt med så kanske lill trollet börjar bli stor fyller hela 2 år på söndag.

Idag väcktes vi tidigare av farfar som tände lampan i sovrummet för han har fridag idag. Så vi har varit ut med Sickan och hämtat tidningen Freja följde med på sin snowraicer.

Till frukost lyxade vi till det för vad ska en liten prinsessa ha till frukost idag blev det nyponsoppa med grädde och macka. Var kvar grädde sedan igår...

Idag är det slut på piggjobbet och lilltjejen åker hem. Så i kväll blir det nog bastun om vi inte väntar tills imorgon för då ska det visst ramla in en massa tonåringar som ska fira Niklas. Han har beställt marängsviss till dem..

Så det blir nog att dra ner till byn



Av anki - 5 februari 2009 08:37

Grabben våran kom hem till 22.00 lätt berusade på 3 öl men däremot så tyckte han om att gå på krogen!!!!

Men flickvännen är yngre så han trodde inte han skulle gå nå ofta.Jag sa att han får vänta tills han tjänar pengar själv....

Men de var på Daltons  inte mycket folk där en vanlig onsdag kväll före halv 10.

Iaf så har prinsessan sovit utan att vakna en endaste gång i sin säng sov till halv 8 så farmor har legat och väntat.

Till lunch blir det grillad korv för vi blir utan ström mellan 10-15 kaffetermosen är fylld.

Tänkte duscha när Freja sov tills jag kom ihåg att vi inte har någon ström får väl duscha i kväll istället.Till middag ska det bli pannkaka med jordgubbssylt kanske måste vispa lite grädde till tjejen. Imorgon ska det bli gulaschsoppa för på nattkröken fixar jag till lite jansson för det längtar jag efter.

Av anki - 4 februari 2009 08:54

För 18 år sedan föddes mitt yngsta barn han var inte planerad men vi har aldrig ångrat våran lilla eftersläntrare

Började den här morgonen för 18 år sedan med att vara jätteless ville inte åka till barnmorskan något mer. Gick nämligen över tiden i hela 2 dagar men jag som fått de andra 3 barnen en vecka före utsatt tid kände mig som en elefant. Var även enormt stor...

Iaf så trodde jag att de skulle fungera bra att bli igångsatt bara jag kom in på bb. Så vi klev upp och gjorde i ordning de andra barnen för planen för dagen var att föda barn!!!!

Tur att värkarna börja innan vi kom till stan för annars hade jag nog fått åkt hem igen...Iaf så gick allt så himla fort så jag han bara upp till bb så var det klart. När jag talade om att jag ringt och lurats för jag var så less, sa att det var 5 minuter i mellan värkarna. Måste de iaf skratta för har vi inte tjuvstartat har vi aldrig hunnit in och Niklas var en stor grabb på nästan 5 kg så de måste ta av nyckelbenen för att få ut honom.


Så tack och lov för mitt till tag att ljuga sig in annars vet man inte hur det gått.Ikväll ska vi passa Freja för Jeanette mår inget bra och Mikael jobbar.Blir nog bra det så har farmor något annat att tänka på innan telefonen ringer och sonen vill hem.Nu ska jag hänga tvätt och det som hänger ska plockas ner och sorteras.

Ha det för det ska jag.....

Av anki - 3 februari 2009 09:29

22 grader vissa termometern på idag med stackars våran son som cyklade till verkstaden idag.

Igår kursade vi så nu är det bara att vänta för sedan ska det bli köra av. Vi hoppas att Niklas har körkort innan sommaren. Så kanske han kan få något sommarjobb.

Önskar sig så mycket och vi har inte råd med allt han vill ha.


Igår hade vi vuxen främmande Elisabet och Kenneth var och hälsade på och fikade. Alexander var med han med men grabbarna var ute i stugan efter fikat.


Vet ej riktigt vad jag ska göra idag men lite tvätt ska fixas för Niklas ska på krogen imorgon!!!!!

Fyller ju 18 imorgon så han ska på krogen med barndomsvännen Robin, tror Kjell fick en chock när jag talade om det.

Men det blir nog ingen fylla för han ska upp till skolan dagen efter och egentligen tror jag inte Niklas är så intresserad utan det är Robin som anser att fyller man 18 ska man på krogen.

Så jag åker och hämtar honom i rimlig tid kanske vid 8 ha ha ...nej men inte får han vara ute hela natten. Blev väldigt full i skratt igår när telefonen ringde och det var till Niklas, för det var Dagbladet som ringde. Snäll som han är svarade han snällt på alla frågor så imorgon är han nog med i tidningen. Vi som har Sundsvallstidning så jag får nog gå och besöka Eilla imorgon och läsa hennes dagstidning.

Idag blir det hem trillade köttbullar och potatis till det dagissallad brunsås och gelé

Av anki - 2 februari 2009 10:14

Jag har varit och skjutsat sonen till traktorverkstaden för kallt och cykla och inget vidare att ta bussen och stå och vänta i 45 minuter. Får se hur vi ska lösa det imorgon om det är lika kallt..

Sedan var jag så duktig så jag åkte på byn och solade i ett pissvarmt solarium. Dags att de bytter rör var dåligt när jag var dit för drygt 2 veckor sedan. Ja. jag är så bra så jag håller på att trappa ner på solningen. Äter inte ens öljäst just nu men det beror på att det inte finns några att få tag i.


Idag ska det bli ett varv med dammsugaren sedan skiter jag i resten för jag ska orka sitta på kurs i 3 timmar. Det blir jobbigt för min rygg men får väl hoppas att de har några minuters paus mellan varven. Så idag blir det snabbmat, korv med snabbmakaroner då blir nog älsklingen min glad.....

Presentation

Fråga mig

1 besvarad fråga

Kalender

Ti On To Fr
            1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14
15
16 17
18
19 20
21
22
23 24
25
26
27
28
<<< Februari 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards