Alla inlägg under mars 2009

Av anki - 12 mars 2009 07:43

Mormor fick sig ett gott skratt när Axel satt vid köksbordet och skulle morgonfika. Rätt vad det va så säger han men mormor vilket fint golv du har.Sedan börjar lill mannen att skratta och säger men mormor jag är ju hemma....

Så ni förstår jag har pigg jobb i några timmar. Niklas är i Stora staden Stockholm och mönstrar. Gick bra för honom att åka tåget och han hittade dit han skulle utan vidare.Hur det går för honom med testerna som de ska göra det vet jag ej, han är bra förskyld.

Nu kom det en liten kille och vill krypa upp i mitt knä...

Av anki - 10 mars 2009 07:59

Jag har vaknat till en ny dag. Igår ringde Maria, Axel har öroninflamation igen stackars mormors lilla älskling. Så nu blev det ny medicin och remiss till öron.

Så idag blir det att städa klart för sedan blir det några timmars piguppdrag. Imorgon skjutsar jag Niklas till tåget åker till Stockholm och mönstrar. Mammas stor pojk ;)



Av anki - 9 mars 2009 08:49

Men idag blir det ingen ledig dag för här ska städas framför allt dammas. En spindel bor i våran tvättstuga.....

Alla som känner mig väl vet att då jäklar är det dåligt städat för jag avskyr spindelnät men är inte rädd för spindlar. De bär jag ut så får de gå vart de vill men de får inte bo i mitt hus.


Så dagens uppgift ska utföras. Kjell börjar sin jourvecka idag så då är det till att ha privatchafför om man ska göra något.

Måste skärpa mig och åka och sola...

Tycker det är blä att jag måste göra det, men jag gör det bara jag slipper helvetet som jag har haft med min hudsjukdom ppp.

Igentligen får man inte gnälla om sådana bagateler för det är enormt och otroligt att det hjälper. Öljäst ochsolarium :)

Av anki - 8 mars 2009 21:15

Jag är skit trött återkommer kanske i morgon...

Av anki - 7 mars 2009 19:18

Iaf så är vi ensam hemma gubben och jag.Varit ut och åkt lite idag kollat lite sjör men det börjar se ut att de blir blöta. Kanske inte så konstigt med all den här snön.

Funderar på en tur med husbilen innan vi sticker i påsk vill veta att allt fungerar.Blir en bit då för vi tror att det lutar åt Ramsjö hållet annars sticker vi nog söderut.

Måste vara några knasiga människor men både Kjell och jag älskar skogsbilvägar och att vara ute i naturen.

Annars är det barnbarn som är det allra bästa livets efterrätt, ja det är det sanerligen. Till hösten får vi ytterligare ett ska bli så kul att snusa baby igen.

Av anki - 6 mars 2009 08:21

Här sitter en trött farmor,mormor som borde ta ett djupt andetag och börja städa.

Men det struntar jag i och tar en dag ledig....

Finns fler dagar och jag är lyckligt trött som lånat de stora go klimparna.

Igår var vi till Matfors och badat blev lite besviken för vattnet var så kallt och jag klarade inte av att bada så länge som jag ville, fick jätteont i ryggen.

Idag kommer Filip hit och sover middag för Kristina och Petter ska på ett besök precis den tiden så då stannar go pojken kvar med mormor. Ska nog försöka mig på en promenad med honom. Sickan löper så hon behöver lite motion för inge kul att ha henne lös ute nu.

Idag ska jag fixa till lite fredagsmys mat tänkte jag men vet ej hur många vi är till middag.

Så det första jag ska kolla upp är vilken tid Niklas och Cicci tänker åka.

Ska göra fläskfile med råstekta potatis.....

Av anki - 4 mars 2009 07:59

Här är vi nyuppstigna så nu sitter ungarna och äter frukost. Det är Gustav,Victor och Ronja så farmor , mormor har tagit upp beställningarna från gotrollen. Victor vill ha sina älskade nuddlar, Ronja ville bara ha oboy och leverpastej mackor. Stor ätaren Gustav la till yoghart. Sedan ska det vara lite morotsstavar och vindruvor.


Ikväll har de beställt fiskpinnar vet ej vad de vill ha till dem, men det kommer jag säkert att bli upplyst med.

Jag har bestämt att det blir spagetti och köttfärssås till lunch för man måste ju passa på. Kjell gillar det inte och jag tycker det är så gott.


Idag blir nog en utedag så man blir nog härligt trött till kvällen.

Imorgon blir det nog badet tror jag men sotaren ska komma hit , så jag måste försöka övertala Niklas att passa honom.

Presentation

Fråga mig

1 besvarad fråga

Kalender

Ti On To Fr
           
1
2 3 4
5
6 7 8
9 10
11
12 13 14 15
16 17
18
19
20
21 22
23 24
25
26 27 28 29
30
31
<<< Mars 2009 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards