Alla inlägg under april 2009

Av anki - 23 april 2009 15:07

Av Kennet och Veronica ( Alexanders pappa och stora syster)och hunden Nova. Alexander har börjat skolan igen :)

Sickan och jag promenerar fler gånger om dagen nu måste passa på när jag orkar och vädret är så här ljuvligt. Har hållit på att ringa kvinnokliniken nu en par dagar. Kom fram idag ,för att få höra att jag ska ringa min husläkare.


Så i morgon får man försöka ringa dit då, inget allvarligt men vill iaf kolla upp. Varit duktig och sorterat en massa papper idag och deklarationen tänkte jag att jag ska lämna in i morgon.Även lagat Kjells arbetsbyxor som spricker vid fickan hela tiden. Dammat det har jag nyss gjort men golven får vänta tills i morgon.

Så det ser någorlunda ut när Linda och Tobbe kommer. Bjuder nog på Kassler och potatisgratäng tror jag ,med sallad och feta ost " fler som vill ha??


Borde baka lite bullar men får se vad det blir med det annars är kladdkaka ett alternativ som jag tycker duger men det ska vara med hallonsås.

Av anki - 23 april 2009 09:33

Tycker att den missuppfattas så mycket så nu är det inte roligt längre.....

Av anki - 22 april 2009 09:18

Har så svårt att komma i gång med något men tvätt ska jag ta reda på idag.Igår damsög jag och sladdade golven men damningen sparade jag till idag : (

Fick trevligt besök av Kristina och go pojken Filip igår de ville låna duschen. Till helgen kommer syrran Maggans dotter Linda med sin lilla familj så jag funderar på vad jag ska göra för mat. Vi måste nog försöka gå upp i skogen och fälla några björkar.Men det är bra mycket snö än.

Verkar som det drar ut på tiden för Kjell operation för nu fick han kallelse till kirurgen vi trodde han skulle gå direkt till operation så det blir nog att vänta 3  månader till. Hoppas de tycker de är akut så han får det gjort nu i vår.

Annars är det mest lugnt hade ett långt trevligt samtal med Ann igår hon är bra tuff. Men tycker hon har helt rätt inställning . Hoppas de får en trevlig resa.

Snart dags för oss att boka tågresan till Arlanda

Av anki - 20 april 2009 09:48

Firade vi våran bröllopsdag , Kjells och Kristinas födelsedagar. Gjorde två stora smörgåstårtor som vi tog med till  Kristina. Kristina och jag delade på kostnaden för dem. Blir lite konstigt firande nu för tiden så Kristina gnällde lite att det känns som det är bara pappa som fyller år. Håller nog med henne men så tror jag gubben tyckte när hon var liten. Så det får nog fortsätta att titta lite avundsjukt på varandra ;

 Sedan får vi turas om vart vi ska vara...


Iaf så var det mysigt värre att rå om nästan hela familj för Victor saknades för han var hos mamma Veronica. Så där var iaf grabbarna bus med mor och far, Mikael och Jeanette med nästan hela högen goungar, Födelsedagsbarnet Kristina busungen Filip och kalsongnisse för Petter firade av sin fru med att inta familjehögtiden i just det kals...

Niklas med tjejen Cicci och så gubben och jag.

Nästa år sitter minst 2 till vid bordet så kanske vi får vi fira borta så fort det blir något kalas för stugan våran börjar bli bra trång


Helgen har varit mycket lugn blev nerbjudna till Kristina på lördagseftermiddagen för lite grillning det var himla gott. Så tack gumman.


Av anki - 20 april 2009 08:50

Ja ha då har man retat upp släkten då... Klart att man inte behöver göra fler barn än man vill . Men min erfarenhet av ensam barn är just att de saknar syskon när föräldrarn blir gamla. Inga barn tar väl hand om sina barn på det viset att de sköter om dem. Men det andra känslomässiga sakerna är drygt när man är ensam. Men inte klandrar jag er på något vis inte bättre att ha något man inte orkar med. Ni är så unga än så vem vet vad ni tycker om några år... Iaf så är det ert beslut och inte ska jag lägga mig i. Förlåt mitt inlägg de var absolut inte menat att såra på något vis

Av anki - 18 april 2009 14:12

Var säker på att det skulle hinnas med ett till blogginlägg igår men inte. Så man får väl skriva att igår överaskade jag min man med kräftor. För vi hade bröllopsdag och Kjell fyllde år och naturligtvis den bästa bröllopspresent man kan få fyllde även år. Kristina blev hela 27 år så jäkla fort åren går.

Idag har jag gjort bottnarna till 2 smörgåstårtor och fixat med fyllningarna så i morgon är det bara att klä på dem. Går åt en hel del nu för tiden ; )

Snart får jag nog göra 3 för grabbarna börjar bli lite stor i maten. Igår var vi på mac donalds grabbarna bus och jag Gustav åt ett helt vuxen mål. Inte ens jag brukar orka allt...

Jag nöjde mig med en junior kycklingsburgare ingen stripps duktiga jag.


Sedan åkte vi iväg och köpte några blommor och lite gott fikabröd, för vi skulle åka och hälsa på Victor som var hos sin mamma. Längtade så förtvivlat efter go pojken och sedan fick vi ju träffa Veronica och Pontus. Himla trevlig eftermiddag fick vi så tack för att vi fick komma. Sedan fick jag så lov att skjutsa hem grabbarna bus för deras mor och far längtade efter dem.


Åkte hem för att få höra att de var klar med gjutning hos Kristina, Niklas var där nere och hjälpte Petter. Så jag satte dit potatisen och skyndade mig att hämta lill grabben våran

Av anki - 17 april 2009 10:23

Fyller hela 27 år

GRATTIS MIN LILLA BABY

Av anki - 16 april 2009 08:00

Vart tog den vackra sköna våren vägen. Imorgon är det stora firardagen men vi skjuter upp den och tar den på lördag.

Kjell fyller år och vi firar bröllopsdag samt att världens bästa bröllopspresent fyller år. Kristina är nämligen en sådan....

Idag ska det mest lekas hämtade upp Gustav igår så han ska vara med oss i några dagar. Oturligt nog kunde vi inte låna Victor på det här lovet för han ska hem till Veronica och umgås med bror sin. Kul för han men tråkigt för oss.


Ha det kul för det ska jag ha.....

Presentation

Fråga mig

1 besvarad fråga

Kalender

Ti On To Fr
    1 2 3 4 5
6
7
8
9 10
11
12
13 14 15 16 17 18
19
20
21
22 23
24
25 26
27 28 29 30
<<< April 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards