Direktlänk till inlägg 12 oktober 2009

Det är måndagmorgon och jag är alldeles ensam....

Av anki - 12 oktober 2009 07:50

Efter en fartfylld helg med syster Maggan och barnbarnet Filip. Gjorde stan med syrran både fredag och lördag iaf en par timmar varje dag. Sedan sov Filip hos mormor och morfar på lördagsnattenGlad


Så det har blivit lite vin drickande och en massa tjatter för det var länge sedan syrran var uppe och hälsade på oss. På söndagen kom Maria och gopojkarna och åt med oss även Kristina och Petter så det har varit full fart. Sören och Kerstin var ut en kort sväng de med på söndagen. Men till helgen kanske vi rymmerFörvånad fiskarna drar...


Men första ska vi passa go Axel och på torsdag kväll har jag tagit på mig kvällspassning av båda grabbarna B. Kjell har tagit på husbilen vintertassarna men fjollan ska bytas på hon med för nu är det frosthalka här på landet.  

 Bjuder på en snabbknäppt bild på mina älsklingar när de har morgonmys framför kaminen

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av anki - 7 januari 2014 12:43

Blir så besviken på mig själv , att det ska va så svårt att ta sig i kragen och skriva ner några rader. Haft en underbar höst även om husbilssemestern blev väldigt kort eftersom Kjell åkte på blödande magsår när vi kom till Karlskrona. Var meningen...

Av anki - 25 september 2013 18:47

Stack iväg på fredagförmiddag efter gubben varit på läkarbesök. Fick träffa våran nya husdoktor hon verkade bra. Så nu har de tagt bort en blodförtunnande tablett och bytt magmedicin. I alla fall så åkte vi Lesatten först var det meningen att vi sk...

Av anki - 17 september 2013 10:25

Åkte i fredags och hem igen på söndag, hade trevligt sällskap av Sören och Kerstin. På fredags kvällen gjorde vi räklåda och drack en hel del, var länge sedan vi träffades så det var roligt att dricka i sällskap. Bytte ut sittplatserna vid brasan...

Av anki - 11 september 2013 15:58

Kommer att bli så himla besviken när jag kollar nästa år och jag inte har skrivit något sedan i april. Livet går med rasande fart mycket händer det mesta är trevligt men att min älskling blev dödssjuk igen var hemskt jobbigt. Fick blödande magsår o...

Av anki - 18 april 2013 11:36

I måndags åkte vi på Ålandsresa följde med Sören och Kerstin. Vet inte att en resa har gått så fort.... Många goa skratt och god mat + dryck och bra underhållning. Bara Sören som är hopplös och ska springa iväg så snabbt och bjuda på nya groggar ...

Presentation

Fråga mig

1 besvarad fråga

Kalender

Ti On To Fr
     
1
2
3
4
5 6 7 8
9
10
11
12
13
14 15
16
17
18
19
20
21
22 23
24
25
26 27 28 29 30
31
<<< Oktober 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ anki med Blogkeen
Följ anki med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se