Alla inlägg under januari 2010

Av anki - 12 januari 2010 08:57

Men sedan fick jag fin besök av Maria och grabbarna b. Axel längtade efter Sickan så han måste titta till henne. Maria blev paff när Axel ville ha hjälp av mormor med nästan allt men han är ju mormors baby. Skönt att va liten ibland säger jag så jag hjälper honom så gärna även om han kan själv....

Efter en stund kom även Kristina och Petter och deras go pojkar så det blev fullt i våran lilla stuga. Vi passade på och hade lite kakfest och tinade upp bullar.  


Fick trevligt samtal från Ingegerd hon hade stickat strumpor till gubben min så till veckan ska jag försöka att komma iväg och hälsa på henne. Så nu måste jag fortsätta att städa och försök att få upp gardiner trodde jag kunde fortsätta att putsa av lite fönster idag med men nu är det för kallt igen -12 grader igår var det -3.

Men det blir väl vår någon gång får vi hoppas  

Av anki - 10 januari 2010 00:13

Vi bastar.....

Av anki - 9 januari 2010 10:41

Firade vi i Ramsjö med mysiga Ann och Bengt. Hundarna fixade till lite smått och vi mådde gott....

Bengt ville inte va med på kort på någon blogg så det ni ser är en anka och så goa Ann....På den andra


Tack goa vänner för några trevliga kvällar och all god mat     

Av anki - 9 januari 2010 10:35

Syrran Maggan kom upp med dottern Moa så vi lånade Jeanettes dotter Ronja. Tjejerna lekte och hade så skoj men allra mesta tiden så uppträdde de för oss och sjöng och spelade. Synd att jag inte knäppte något kort på syrran. Men lugnt och skönt och trevligt det hade vi. Gjorde filefest och bakade chokladtårta...  

Av anki - 8 januari 2010 22:55

Lite sent men har man roligt så går tiden liksom för fort.......


Började 2009 med att bära på en tjurig förskylning som inte vill släppa. Men sedan har det varit ett helt suveränt år. Kostade på oss en begagnad husbil som vi invigde lagomt till påsk. Åkt till Ramsjö till en tjärn som hetter Lesatten. Lyckades få ett helt underbart väder men inte en endaste fisk men trevligt sällskap av en massa ortsbor och Ann och Bengt.

Fortsätter att åka ner till Ramsjö lite då och då men på semestern sticker vi ner mot södra Sverige..

Träffar alla Kjells systrar men även moster Elsa med familj otroligt vilka översvämningar det var.

I Augusti opererats Kjell och vi får 4 veckors extra vilotid så vi åker på semester till Bulgarien inget jag ångrar det var helt toppen.


Ett nytt barnbarn Lukas får vi sedan tar vi och besöker hembygden och hälsar på alla mina fastrar och farbröder även moster Agnes får besök. Vi passar på att besöka systrarnas barnbarn. För Maud fick tvillingar och Anna fick en liten Freya.....(Tyra är ju stor nu )

Blev en väldigt känslomässigt jobbig resa men skönt så här efteråt att det blev av.Jobbigt att se sina älskade släktingar bli gamla....


Fiskat det har vi gjort i massor i alla möjliga sjöar men plocka bär var nästan omöjligt i år och svamp det blev det inte så mycket. Varit barnvakt till mina älskade barnbarn det har vi hunnit med. Men det här året har jag verkligen varit mer för att ta för mig själv och inte bara skött om alla andra....

Tyvärr har vi mist en hel massa människor som betytt en hel del för oss...men så är det nog om man är mitt i livet


Ett helt underbart 2009 ska bli ett ännu bättre 2010

Av anki - 3 januari 2010 21:06

Så åter kommer när de har lugnat ner sig.......  

Av anki - 1 januari 2010 12:32

Tänk vad tiden går fort 36 år sedan man blev mamma för första gången. Maria blev Sundsvall förstfödda det året var ett himla pådrag för Sundsvalls kommun blev stort då slogs ihop med Njurunda, Matfors etc.


Så då var vi med i tidningarna lilla dottra och unga jag för då var man 17 1/2 år   

Av anki - 1 januari 2010 01:26

Hoppas det här året blir lika trevligt som 2009  

Presentation

Fråga mig

1 besvarad fråga

Kalender

Ti On To Fr
        1
2
3
4
5
6
7
8 9 10
11
12 13 14 15
16
17
18
19 20 21 22
23
24
25
26
27 28 29 30 31
<<< Januari 2010 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards