Alla inlägg under april 2010

Av anki - 15 april 2010 08:53

Har inte tid med detta måste städa här ser bedrövligt ut....

Iaf så har Mona väntat tillräckligt länge för att äntligen få höra vad syrran Biggan gjorde i Ramsjö.....

Hon fiskade i massor men skrämde sig själv och Kjell riktigt ordentligt  

Det var nämligen ganska kallt natten mot söndag Birgitta var snabbast ut på isen. Vi hade främmande i våran husbil så jag fixade frukost men Kjell var ute för att ta en rök.

Iaf så hade hålen fryset igen så Biggan tog veven som man vevar upp stödbenen och smällde till i hålet. Attan vad hon tog i för det small som dynamit så hon blev så jäkla rädd så hon sprang till land. Kjell trodde faktiskt att det var någon som sprängde det till och med kändes i marken uppe på land. Biggan sa att hon trodde isen skulle spricka för det rörde sig i isen.


Vi fick oss många glad skratt på alla tokigheter där i Ramsjö. Kvällen före letade hon vatten tur att hon inte drogs ner i något hål.

Birgitta säger att hon aldrig mer i sitt liv ska va den första som tar hål i isen.

Tror inte Kjell vill det han heller då borrar han även om det går att slå hål på den. Fattar det inte men jag har vänt på bilden flera gånger och lika förbenat... men håll till godo. Allt är ändå uppe och ner här i världen.

När jag ändå är på g. Så här kommer Biggans nyaste goaste vackraste barnbarn men de andra är lika vackra söta underbar....

Får jag    vissa Embla i kläderna hon fick av oss när hon föddes . Så söt så söt


Idag ska vi med ropa hurra för det har varit här på morgonen och hyvlat vägen synd att det inte går att hyvla på asfaltvägen med 

Av anki - 13 april 2010 09:13

Men ska inte besikta förrän på lördag måste lufta bromsarna först. Vet att det blir 2:or men de får vi fixa efteråt.


Ska faktiskt bli skönt att byta bil men igentligen skulle vi behöva åka iväg och köpa en bättre bil, men.....

Sitter och väntar på Kristina och små grabbarna ska passa Filip senare idag när Kristina ska på yogga med Lucas. Ska bjuda på lite lunch och sedan blir det köttbullar till middag då kanske Maria och Gustav kommer för att hämta hem Axel.

Axel har sovit lugnt i natt men så låg han i mitten mellan mormor och morfar. Inte gnäller barnbarnen över att vi snarkar  


Solen skinner från en klar blå himmel så det blir en härlig ute dag för mig och grabbarna idag  

Dags att svabba av golven lite snabbt kommer ju kärt besök men det går nog inte att ha Lucas på golvet nu för då smakar nog Tintin på honom.

Av anki - 12 april 2010 21:08

Men nu är fjollan borta våran mest älskade hatade bil men nu har hon jäklas klart....

Vatten pumpen har gått på na så nu är hon avställd och kommer att hamna på skrotten..........

Av anki - 12 april 2010 09:24

Lilla Tintin har hunnit bli 5 veckor och har blivit en riktigt pigg hund. Springer för fullt äter allt man bjuder på så nu kokas det välling och portioneras ut köttfärs. Igår fick hon följa med ut en liten stund och då satte hon sig att bajsa ute i det fria. Inne går hon på tidning men klart hon misslyckas iblant


Så då är det väl bara att bjuda på lite bilder på underverket.........., kommer snart för jag glömde att ladda upp dem

            

Av anki - 8 april 2010 13:56

Snart slut på veckan och jag har inte haft måndag än. Det har och är påsklov så det är full fart. Syrrans barnbarn Sebastian är här kom i måndags, igår kom Victor var även meningen att Gustav skulle komma men han är sjuk.

I morgon åker Sebastian och Victor hem och jag krymper barnen och tar med mig Freja hem..................

Har även hunnit passa både Filip och Lukas men det får ni läsa om  på Kristinas blogg.

Skulle skriva om syrrans Biggans tokheter där i Ramsjö men det tar vi någon annan dag för just nu vill jag gå ut och få lite luft....

Av anki - 5 april 2010 16:31

En helt underbar men strulig resa...........


Började med att det började spöregna ju närmare Ramsjö vi kom men vi hade sol i sinnet så full fart framåt.

Pratade med syrran och Roland när Kjell var in och köpte fiskekort lekte lite med tanken att nu jäklar ska jag lura dem. Det var ju första april men jag väntar lite till...............


Men jag behövde inte lura dem för jag tänkte ringa och säga att vi kommer inte fram för vi har kört fast. Han bli så himla löst efter vägen så vi kom verkligen inte upp.

Ringde iaf upp dem och berätta att tyvärr det går inte men Roland sa vänta (alldeles som vi skulle haft något val) jag kommer och drar upp er.


Ha ha tänker nog ni liksom vi han har en hyndai med fyrhjulsdrift inte så jäkla stor bil. Men som ni nog redan räknat ut så nog attan drog han upp oss.


En helt underbar resa fast allt krånglat kylskåpet startade inte vi tappade värmen i husbilen , fick iaf  igång både det ena och det andra utom Birgitta och Rolles kylskåp.


Men så roligt och vilket väder vi är bruna som pepparkakor iaf nästan   Härligt med lite godricka på kvällen men vi var väldigt kvällströtta   Mikael med familj kom och häsade på   långbord på påskafton Ann,Bengt, Mats,Britta, Jonas, Maggan och Moa kom och häsade på   2 trötta gubbar   vilken stil och inte fick vi en endast fisk.

Men påskkärring det fanns det iaf fast hon glömt både kvasten och kjol men skjuter skarpt det gör hon men det berättar jag kanske om i morgon .... 

Presentation

Fråga mig

1 besvarad fråga

Kalender

Ti On To Fr
     
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12 13
14
15 16 17
18
19
20
21
22
23
24 25
26
27
28 29
30
<<< April 2010 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards