Direktlänk till inlägg 4 juni 2010

jajha ja tiden går på tok för fort....

Av anki - 4 juni 2010 14:41

Vad har hänt sen sist jag skrev....

Åkte till Ramsjö och fiskade förra helgen det nappade dåligt men fick träffa goa Ann och Bengt en sväng. Jag var på lite dåligt humör den dagen så nästan så jag kände mig skamsen när de åkte.

Men det var skönt att ta det lugnt och vila i några dagar vi åkte på Fredagseftermiddagen och kom hem i Måndags. Han även med att åka till gravarna så nu är det fint även på svärmor och svärfars grav. På mamma och pappas grav var det redan fint ; )

Nu är vi igång med att renovera upp barnbarnens rum som ska bli tv-rum +  gästrum. Vi tittar nästan aldrig på tv så det ska fungera.

Idag blev jag överaskad av Sören och Kerstin som kom med en stor hängampel med en jättepetunia .  

Försöker få Niklas att svänga till Birsta och köpa födelsedagspresent till Petter som fyller år på måndag. men det går dåligt han bara mekar med bilen   
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av anki - 7 januari 2014 12:43

Blir så besviken på mig själv , att det ska va så svårt att ta sig i kragen och skriva ner några rader. Haft en underbar höst även om husbilssemestern blev väldigt kort eftersom Kjell åkte på blödande magsår när vi kom till Karlskrona. Var meningen...

Av anki - 25 september 2013 18:47

Stack iväg på fredagförmiddag efter gubben varit på läkarbesök. Fick träffa våran nya husdoktor hon verkade bra. Så nu har de tagt bort en blodförtunnande tablett och bytt magmedicin. I alla fall så åkte vi Lesatten först var det meningen att vi sk...

Av anki - 17 september 2013 10:25

Åkte i fredags och hem igen på söndag, hade trevligt sällskap av Sören och Kerstin. På fredags kvällen gjorde vi räklåda och drack en hel del, var länge sedan vi träffades så det var roligt att dricka i sällskap. Bytte ut sittplatserna vid brasan...

Av anki - 11 september 2013 15:58

Kommer att bli så himla besviken när jag kollar nästa år och jag inte har skrivit något sedan i april. Livet går med rasande fart mycket händer det mesta är trevligt men att min älskling blev dödssjuk igen var hemskt jobbigt. Fick blödande magsår o...

Av anki - 18 april 2013 11:36

I måndags åkte vi på Ålandsresa följde med Sören och Kerstin. Vet inte att en resa har gått så fort.... Många goa skratt och god mat + dryck och bra underhållning. Bara Sören som är hopplös och ska springa iväg så snabbt och bjuda på nya groggar ...

Presentation

Fråga mig

1 besvarad fråga

Kalender

Ti On To Fr
 
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< Juni 2010 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ anki med Blogkeen
Följ anki med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se