Direktlänk till inlägg 17 juni 2010

Här går veckorna med super fart

Av anki - 17 juni 2010 12:20

   Är så skönt att vara hemma igen. I morgon ska jag få vissa lägenheten för en intresserad dam hoppas hon vill ha min fina lägenhet. För den trivdes jag faktiskt i, underbar utsikt och tyst och lugnt  

Ska sätta i en bild så ni får se hur det såg ut utanför köksfönstret.


Här i det här huset är det aldrig lugnt men det är med väldigt härligt för det är fart och fläkt från morgon till kväll. Aldrig behöver man känna sig ensam....


Har haft en helskön vecka med nästan alla mina goa barnbarn bara Kristinas grabbar som inte varit här och inte är veckan slut än. Men på lördag blir det Mikael och Jeanetts barn som ska sova här. Så det blir första ången vi ska ha lille Wilhelm alldeles själva. Undrar om jag törs sova då..............

Han växer så det är nånting otroligt vad fort det går.

Stor barnen har hjälpt morfar,farfar och bonus farfar med veden och Gutav klippte hela täckten så det har varit lite barnarbete  

Jag har klippt resten och Niklas har snart kluvit all ved och vi har tagit ner lite för lite  

Så vi måste lägga ner några fler björkar. ......

Mikael har varit hem och sågat till lite klampar och kört ner så det går fort om man hjälps åt

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av anki - 7 januari 2014 12:43

Blir så besviken på mig själv , att det ska va så svårt att ta sig i kragen och skriva ner några rader. Haft en underbar höst även om husbilssemestern blev väldigt kort eftersom Kjell åkte på blödande magsår när vi kom till Karlskrona. Var meningen...

Av anki - 25 september 2013 18:47

Stack iväg på fredagförmiddag efter gubben varit på läkarbesök. Fick träffa våran nya husdoktor hon verkade bra. Så nu har de tagt bort en blodförtunnande tablett och bytt magmedicin. I alla fall så åkte vi Lesatten först var det meningen att vi sk...

Av anki - 17 september 2013 10:25

Åkte i fredags och hem igen på söndag, hade trevligt sällskap av Sören och Kerstin. På fredags kvällen gjorde vi räklåda och drack en hel del, var länge sedan vi träffades så det var roligt att dricka i sällskap. Bytte ut sittplatserna vid brasan...

Av anki - 11 september 2013 15:58

Kommer att bli så himla besviken när jag kollar nästa år och jag inte har skrivit något sedan i april. Livet går med rasande fart mycket händer det mesta är trevligt men att min älskling blev dödssjuk igen var hemskt jobbigt. Fick blödande magsår o...

Av anki - 18 april 2013 11:36

I måndags åkte vi på Ålandsresa följde med Sören och Kerstin. Vet inte att en resa har gått så fort.... Många goa skratt och god mat + dryck och bra underhållning. Bara Sören som är hopplös och ska springa iväg så snabbt och bjuda på nya groggar ...

Presentation

Fråga mig

1 besvarad fråga

Kalender

Ti On To Fr
 
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< Juni 2010 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ anki med Blogkeen
Följ anki med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se