Direktlänk till inlägg 26 oktober 2010

Så skönt.....

Av anki - 26 oktober 2010 11:25

Jag hade inga hål i mina tänder i år men måste laga tanden jag bet av i påskas sedan blir det besök till tandhygenisten för lite efterarbete. Så det blir att ta tandvårsförsäkring sedan.

Har varit en hel del barnvaktande och en hel del spring på stora staden. Begriper inte vad som har hänt men det blir ofta nu för tiden.

Hade lovat Freja att vi skulle gå och köpa ny trosor om hon var duktig och gick på toan. Nu är det ett besök med Victor på G men det tar vi nog på novemberlovet.

Får flörta med Niklas så jag får låna hans volvo....För han har köpt en volvo 740 som är lätt i baken för jag har lånat den idag och det är snorhalt här...

I eftermiddag ska det bli ett nålstick på tanten har bestämt mig för att vaccinera mig i år med. Lika bra det för det är många goa ungar som släppar hem en massa basilusker. Till helgen får vi småfrämande som ska va här i flera dagar så då kanske vi måste hitta på något....

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av anki - 7 januari 2014 12:43

Blir så besviken på mig själv , att det ska va så svårt att ta sig i kragen och skriva ner några rader. Haft en underbar höst även om husbilssemestern blev väldigt kort eftersom Kjell åkte på blödande magsår när vi kom till Karlskrona. Var meningen...

Av anki - 25 september 2013 18:47

Stack iväg på fredagförmiddag efter gubben varit på läkarbesök. Fick träffa våran nya husdoktor hon verkade bra. Så nu har de tagt bort en blodförtunnande tablett och bytt magmedicin. I alla fall så åkte vi Lesatten först var det meningen att vi sk...

Av anki - 17 september 2013 10:25

Åkte i fredags och hem igen på söndag, hade trevligt sällskap av Sören och Kerstin. På fredags kvällen gjorde vi räklåda och drack en hel del, var länge sedan vi träffades så det var roligt att dricka i sällskap. Bytte ut sittplatserna vid brasan...

Av anki - 11 september 2013 15:58

Kommer att bli så himla besviken när jag kollar nästa år och jag inte har skrivit något sedan i april. Livet går med rasande fart mycket händer det mesta är trevligt men att min älskling blev dödssjuk igen var hemskt jobbigt. Fick blödande magsår o...

Av anki - 18 april 2013 11:36

I måndags åkte vi på Ålandsresa följde med Sören och Kerstin. Vet inte att en resa har gått så fort.... Många goa skratt och god mat + dryck och bra underhållning. Bara Sören som är hopplös och ska springa iväg så snabbt och bjuda på nya groggar ...

Presentation

Fråga mig

1 besvarad fråga

Kalender

Ti On To Fr
       
1
2
3
4 5 6 7 8
9
10
11
12 13 14 15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Oktober 2010 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ anki med Blogkeen
Följ anki med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se