Direktlänk till inlägg 2 december 2012

Ja ,ja jag ska.......

Av anki - 2 december 2012 18:24

Men det kom en massa vitt uppifrån så jag har haft annat för mig. Har 15 grader kallt och säkert 40 cm snö.

Men den var efterlängtad av mig nu blev det lite julstämning och så vitt och fint ute.


Var ju första advent så jag bjöd mina barn med familjer hem men bara sönerna kunde komma den här gången bjöd på hemgjorda pepparkaksmuffins och lite annat smått och gott och en 4 sorters glögg blev det.

Sedan hade jag fixat till tacos med alla möjliga sorters tillbehör av slutade med marängswiss men det var inte många som åt av det. Blev lite bråttomt på slutet för Mikael måste åka på sitt jobb och skotta åt chafförena som inte haft en rolig dag en satt fast på E 4 i 6 timmar. Så det behövde få komma till garaget utan några fler missöden.


Lisen Marias hund har tillbringat helgen med oss före helgen hade vi Axel och Filip hos oss Axel åkte hem på torsdag eftermiddag och Filip skjutsade vi hem på fredagmorgon . Får väl se om vi orkar passa någon pojk till Kristina den här veckan . Just nu känns det som jag skulle behöva en lång semester men husbilen är avstängd och någon charter resa finns det inte pengar eller tid till nu. Men har ju något att längta och tänka på för snart åker vi iväg med alla barn med deras familjer till en riktig familjejul och sedan kan jag nog hålla mig lugn ett tag....

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av anki - 7 januari 2014 12:43

Blir så besviken på mig själv , att det ska va så svårt att ta sig i kragen och skriva ner några rader. Haft en underbar höst även om husbilssemestern blev väldigt kort eftersom Kjell åkte på blödande magsår när vi kom till Karlskrona. Var meningen...

Av anki - 25 september 2013 18:47

Stack iväg på fredagförmiddag efter gubben varit på läkarbesök. Fick träffa våran nya husdoktor hon verkade bra. Så nu har de tagt bort en blodförtunnande tablett och bytt magmedicin. I alla fall så åkte vi Lesatten först var det meningen att vi sk...

Av anki - 17 september 2013 10:25

Åkte i fredags och hem igen på söndag, hade trevligt sällskap av Sören och Kerstin. På fredags kvällen gjorde vi räklåda och drack en hel del, var länge sedan vi träffades så det var roligt att dricka i sällskap. Bytte ut sittplatserna vid brasan...

Av anki - 11 september 2013 15:58

Kommer att bli så himla besviken när jag kollar nästa år och jag inte har skrivit något sedan i april. Livet går med rasande fart mycket händer det mesta är trevligt men att min älskling blev dödssjuk igen var hemskt jobbigt. Fick blödande magsår o...

Av anki - 18 april 2013 11:36

I måndags åkte vi på Ålandsresa följde med Sören och Kerstin. Vet inte att en resa har gått så fort.... Många goa skratt och god mat + dryck och bra underhållning. Bara Sören som är hopplös och ska springa iväg så snabbt och bjuda på nya groggar ...

Presentation

Fråga mig

1 besvarad fråga

Kalender

Ti On To Fr
         
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< December 2012 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ anki med Blogkeen
Följ anki med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se