Direktlänk till inlägg 26 december 2012

Så fort denna underbara helg går..

Av anki - 26 december 2012 08:17

Redan annandag jul så nu är det slut    idag blir det takskottning i stället.


Men oj vilken härlig jul vi har haft åkte iväg med hela familjen utom Cicci som valde att fira jul med sina föräldrar. Blev 9 vuxna och 9 barnbarn oj vad de har lekt i pulkbacken och åkt skidor.

Otroligt att 18 perssoner kan samsas på 40 kvadratmeter och då är det 3 stycken 120 sängar i stugan i 2 dygn och det har gått så bra. Men det beror säkert på att vi alla är husvagnsfolk så vi är vana vid att det är trång..

Hade hyrt två mindre stugor med för att sova i för det är nog den biten som är jobbigaste att man väcker varandra så lätt...

Maten var lika god som vanligt men i år gjordes bara 5 sorters kakor. Vi hade istället tårtkalas för vi firade Victor som fyllde 11 år men passade även på att fira Hampus som redan fyllt och Ronja som fyller snart.


Så tack mina goa ungar med familj som firade jul med oss och tack för all hjälp med att fixa så allt fungerade perfekt.

Längtar redan till nästa jul......fast då kommer inte alla barn med familjer hem till oss   men har vi tur så kanske någon kommer

 
ANNONS
 
Kristina

Kristina

26 december 2012 22:10

Tack för allt mamma, det var verkligen en härlig jul!

http://kissegirl.bloggagratis.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av anki - 7 januari 2014 12:43

Blir så besviken på mig själv , att det ska va så svårt att ta sig i kragen och skriva ner några rader. Haft en underbar höst även om husbilssemestern blev väldigt kort eftersom Kjell åkte på blödande magsår när vi kom till Karlskrona. Var meningen...

Av anki - 25 september 2013 18:47

Stack iväg på fredagförmiddag efter gubben varit på läkarbesök. Fick träffa våran nya husdoktor hon verkade bra. Så nu har de tagt bort en blodförtunnande tablett och bytt magmedicin. I alla fall så åkte vi Lesatten först var det meningen att vi sk...

Av anki - 17 september 2013 10:25

Åkte i fredags och hem igen på söndag, hade trevligt sällskap av Sören och Kerstin. På fredags kvällen gjorde vi räklåda och drack en hel del, var länge sedan vi träffades så det var roligt att dricka i sällskap. Bytte ut sittplatserna vid brasan...

Av anki - 11 september 2013 15:58

Kommer att bli så himla besviken när jag kollar nästa år och jag inte har skrivit något sedan i april. Livet går med rasande fart mycket händer det mesta är trevligt men att min älskling blev dödssjuk igen var hemskt jobbigt. Fick blödande magsår o...

Av anki - 18 april 2013 11:36

I måndags åkte vi på Ålandsresa följde med Sören och Kerstin. Vet inte att en resa har gått så fort.... Många goa skratt och god mat + dryck och bra underhållning. Bara Sören som är hopplös och ska springa iväg så snabbt och bjuda på nya groggar ...

Presentation

Fråga mig

1 besvarad fråga

Kalender

Ti On To Fr
         
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< December 2012 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ anki med Blogkeen
Följ anki med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se