Direktlänk till inlägg 25 januari 2013

otroligt vad man kan få må bra av bara lite uppskattning

Av anki - 25 januari 2013 18:00

Syns ju inte så mycket att tanten krymper men se det gör hon.....blir så glad när de är någon som ser att det faktiskt är sant.....

Så nu jäklar ska det skärpas igen för nog attan har det fuskat sedan jul ....

men är ju lite orolig att det var för att jag ätit lite mer men jag mår iaf bäst utan kolhydrater så vi fortsätter med den menyn.

Idag har jag varit och hälsat på Sara vi försökte (jag ) prata tonåringar min go tjej som helt plötsligt hade 3 barn och sambo efter många ensamma år. Hon gör det det enormt bra alla vet ju hur jobbigt det är med tonåringar och hon har varken haft syskon eller ungar . Bara sina låtsas syskon (mina barn)

Blir så glad och lycklig för fortfarande känns det som jag skulle aldrig vilja tappa kontakten med henne och nu har hon en egen familj och hennes son verkar gilla mig riktigt bra......

Men allra mest är jag så lycklig för man känner sig nästan normal när man klara av att träna som alla andra..... glad för alla dagar det fungerar , jag vet att jag blir jätte besviken när det inte går för sjukdom och elände men passar på och njuter......Just nu leker livet

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av anki - 7 januari 2014 12:43

Blir så besviken på mig själv , att det ska va så svårt att ta sig i kragen och skriva ner några rader. Haft en underbar höst även om husbilssemestern blev väldigt kort eftersom Kjell åkte på blödande magsår när vi kom till Karlskrona. Var meningen...

Av anki - 25 september 2013 18:47

Stack iväg på fredagförmiddag efter gubben varit på läkarbesök. Fick träffa våran nya husdoktor hon verkade bra. Så nu har de tagt bort en blodförtunnande tablett och bytt magmedicin. I alla fall så åkte vi Lesatten först var det meningen att vi sk...

Av anki - 17 september 2013 10:25

Åkte i fredags och hem igen på söndag, hade trevligt sällskap av Sören och Kerstin. På fredags kvällen gjorde vi räklåda och drack en hel del, var länge sedan vi träffades så det var roligt att dricka i sällskap. Bytte ut sittplatserna vid brasan...

Av anki - 11 september 2013 15:58

Kommer att bli så himla besviken när jag kollar nästa år och jag inte har skrivit något sedan i april. Livet går med rasande fart mycket händer det mesta är trevligt men att min älskling blev dödssjuk igen var hemskt jobbigt. Fick blödande magsår o...

Av anki - 18 april 2013 11:36

I måndags åkte vi på Ålandsresa följde med Sören och Kerstin. Vet inte att en resa har gått så fort.... Många goa skratt och god mat + dryck och bra underhållning. Bara Sören som är hopplös och ska springa iväg så snabbt och bjuda på nya groggar ...

Presentation

Fråga mig

1 besvarad fråga

Kalender

Ti On To Fr
 
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Januari 2013 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ anki med Blogkeen
Följ anki med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se