Direktlänk till inlägg 19 februari 2013

Hej och hå vad tiden går....

Av anki - 19 februari 2013 09:39

Snart slut på Februari idag kommer det lite vitt uppifrån det -8 grader men i morgon skulle vi få sol. Har fastnat på viktnedgången men bara att bita i det sura äpplet och fortsätta. Går jätte bra att gå på vatten gympa 2 gånger i veckan klart jag har ont i ryggen men inte värre än vanligt.


Funderar på en tur till Hassela men nu för tiden måste man fånga humöret på gubben annars blir det ett nej ens innan han funderat.....

Jobbigt det här att jag vill så mycket mer än vad han vill inte roligt att åka själv och göra något. Känns som det är bara Maggan man kan åka till då som är ensam. I helgen har hon dottern hemma så då passar det inte heller så bra....


Skulle även kunna tänka mig att bjuda hem någon men risk är nog stor att min gubbe inte vill det heller. Tur vi ska ha Marias grabbar nästa helg då ska vi nog passa på och åka och bada med dem de är så stora så det kan jag göra själv om inte herrn vill följa.

Sickan löper men vi hoppar och att låna hem han hund , längtar efter att ställa på husbilen och göra nånting. Men ska inte åka till Ramsjö i påsk har vi bestämt.

Jag vill hyra svartsjöstugan men gubben orkar inte säger han fast jag inte förstår varför

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av anki - 7 januari 2014 12:43

Blir så besviken på mig själv , att det ska va så svårt att ta sig i kragen och skriva ner några rader. Haft en underbar höst även om husbilssemestern blev väldigt kort eftersom Kjell åkte på blödande magsår när vi kom till Karlskrona. Var meningen...

Av anki - 25 september 2013 18:47

Stack iväg på fredagförmiddag efter gubben varit på läkarbesök. Fick träffa våran nya husdoktor hon verkade bra. Så nu har de tagt bort en blodförtunnande tablett och bytt magmedicin. I alla fall så åkte vi Lesatten först var det meningen att vi sk...

Av anki - 17 september 2013 10:25

Åkte i fredags och hem igen på söndag, hade trevligt sällskap av Sören och Kerstin. På fredags kvällen gjorde vi räklåda och drack en hel del, var länge sedan vi träffades så det var roligt att dricka i sällskap. Bytte ut sittplatserna vid brasan...

Av anki - 11 september 2013 15:58

Kommer att bli så himla besviken när jag kollar nästa år och jag inte har skrivit något sedan i april. Livet går med rasande fart mycket händer det mesta är trevligt men att min älskling blev dödssjuk igen var hemskt jobbigt. Fick blödande magsår o...

Av anki - 18 april 2013 11:36

I måndags åkte vi på Ålandsresa följde med Sören och Kerstin. Vet inte att en resa har gått så fort.... Många goa skratt och god mat + dryck och bra underhållning. Bara Sören som är hopplös och ska springa iväg så snabbt och bjuda på nya groggar ...

Presentation

Fråga mig

1 besvarad fråga

Kalender

Ti On To Fr
       
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
<<< Februari 2013 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ anki med Blogkeen
Följ anki med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se