Direktlänk till inlägg 22 februari 2013

Jippi äntligen har det släppt

Av anki - 22 februari 2013 11:25

Tappat nästan ett kilo sedan förra gången jag vägde mig har stått och stampat på samma vikt hur länge sedan som helst känns det som.

Nu vill jag att värken i benet ska släppa så mycket att jag känner att jag klara av att ta långa sköna promenader med hunden.

Idag ska jag ta en vilodag så idag blir det en kortare promenad fast huvudet skulle vilja ta en lång. Man blir verkligen taggad när man får lite framgång.


Men det gäller att spara på kroppen med när den inte är frisk. Har forfarande svårt för att äta wokad men det går väl till sig men nu kör jag med kokta grönsaker och sallader och det går bra det med.

Idag blev det stekt kyckling,majs och sallad,gurka,tomat med olja och persilja till lunch men till middag blir det inte så nyttigt för det ska bli en skaldjurspaj med lax, räkor och musslor men måste ju unna sig något iblant och det är ju fredag.

Plus grader ute men ingen sol nu ska det bli en kort promenad med den höglöpande tiken

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av anki - 7 januari 2014 12:43

Blir så besviken på mig själv , att det ska va så svårt att ta sig i kragen och skriva ner några rader. Haft en underbar höst även om husbilssemestern blev väldigt kort eftersom Kjell åkte på blödande magsår när vi kom till Karlskrona. Var meningen...

Av anki - 25 september 2013 18:47

Stack iväg på fredagförmiddag efter gubben varit på läkarbesök. Fick träffa våran nya husdoktor hon verkade bra. Så nu har de tagt bort en blodförtunnande tablett och bytt magmedicin. I alla fall så åkte vi Lesatten först var det meningen att vi sk...

Av anki - 17 september 2013 10:25

Åkte i fredags och hem igen på söndag, hade trevligt sällskap av Sören och Kerstin. På fredags kvällen gjorde vi räklåda och drack en hel del, var länge sedan vi träffades så det var roligt att dricka i sällskap. Bytte ut sittplatserna vid brasan...

Av anki - 11 september 2013 15:58

Kommer att bli så himla besviken när jag kollar nästa år och jag inte har skrivit något sedan i april. Livet går med rasande fart mycket händer det mesta är trevligt men att min älskling blev dödssjuk igen var hemskt jobbigt. Fick blödande magsår o...

Av anki - 18 april 2013 11:36

I måndags åkte vi på Ålandsresa följde med Sören och Kerstin. Vet inte att en resa har gått så fort.... Många goa skratt och god mat + dryck och bra underhållning. Bara Sören som är hopplös och ska springa iväg så snabbt och bjuda på nya groggar ...

Presentation

Fråga mig

1 besvarad fråga

Kalender

Ti On To Fr
       
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
<<< Februari 2013 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ anki med Blogkeen
Följ anki med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se