Direktlänk till inlägg 28 februari 2013

Det gör ont.....

Av anki - 28 februari 2013 00:01

Förbaskat att det är så himla svårt att koppla bort själen , älskar våra fiskevatten. Så får man höra det vi redan visste föreningen går snart åt fanders för allt som vi varit med på att bygga upp faller sönder som ett korthus när ingen sköter om våra älskade vatten


Men i morgon har jag nog lyckats sudda bort hela skiten för aldrig i hela världen att jag eller min make ställer upp för den här styrelsen och den här ordförande. Styrelsen börjar bytas ut iaf så det är väl att hålla tummarna att de står ut med alla påhopp och skitprat som de lär få.


Axel har fått vattkoppar så det blir ingent barnvaktande i helgen gubben har ju haft bältros en gång så den smittan vill vi inte ha hit mer.

Attan vad sjuk han var då min man...


I morgon tror jag vi ska ta en tur till Birsta och handla lite smått som plåster på såret hade ju verkligen sett fram mot en helg med grabbarna

Nu borde jag va jätte trött som är van att gå till sängs tidigt men icke får väl spela lite på faccebok och hoppas jag kan sova sedan.

Snön smälter som jag vet inte vad men skulle visste komma mer till helgen

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av anki - 7 januari 2014 12:43

Blir så besviken på mig själv , att det ska va så svårt att ta sig i kragen och skriva ner några rader. Haft en underbar höst även om husbilssemestern blev väldigt kort eftersom Kjell åkte på blödande magsår när vi kom till Karlskrona. Var meningen...

Av anki - 25 september 2013 18:47

Stack iväg på fredagförmiddag efter gubben varit på läkarbesök. Fick träffa våran nya husdoktor hon verkade bra. Så nu har de tagt bort en blodförtunnande tablett och bytt magmedicin. I alla fall så åkte vi Lesatten först var det meningen att vi sk...

Av anki - 17 september 2013 10:25

Åkte i fredags och hem igen på söndag, hade trevligt sällskap av Sören och Kerstin. På fredags kvällen gjorde vi räklåda och drack en hel del, var länge sedan vi träffades så det var roligt att dricka i sällskap. Bytte ut sittplatserna vid brasan...

Av anki - 11 september 2013 15:58

Kommer att bli så himla besviken när jag kollar nästa år och jag inte har skrivit något sedan i april. Livet går med rasande fart mycket händer det mesta är trevligt men att min älskling blev dödssjuk igen var hemskt jobbigt. Fick blödande magsår o...

Av anki - 18 april 2013 11:36

I måndags åkte vi på Ålandsresa följde med Sören och Kerstin. Vet inte att en resa har gått så fort.... Många goa skratt och god mat + dryck och bra underhållning. Bara Sören som är hopplös och ska springa iväg så snabbt och bjuda på nya groggar ...

Presentation

Fråga mig

1 besvarad fråga

Kalender

Ti On To Fr
       
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
<<< Februari 2013 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ anki med Blogkeen
Följ anki med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se