Direktlänk till inlägg 28 mars 2013

Nu är det äntligen gjort

Av anki - 28 mars 2013 08:58

Efter drygt 5 års väntan har de äntligen tagit ner våran skog aldrig mer Norr skog för våran del. Fast det är klart att vi har ju otur med. Men det som blev kaos var väl att de började i fjol och sedan körde de bara ut ett lass som inte blev märk så betalning för det fick vi aldrig men de har lovat att fixa till det efter uppdraget var utfört. Så det ska bli spännande och se vad det blir av det...

Det andra de tog ner lämnade de kvar i skogen men nu har de kört ut det iaf.

Postivt är det för timmret ser riktigt bra ut och det blev en stor hög löv och det är det iaf bättre betalt för än torrgran.

Men det blev en hel del massa ved bara för de där jäkla kusarna...


Så i år kommer det att gå fort att göra veden eftersom vi sparar ett lass torr gran som jag inte betalar något för bytte grov torr gran  mot nerkörningen. Gjorde säkert en dålig affär men det var inte planerat så vi sa ja innan vi tänkt efter.

Så nu blir det att kolla så vi inte betalar så det blir dubbelbetalning....

Har även skickats iväg ett lass timmer som jag ska hålla koll på skickades den 25 så det får inte glömmas bort för vi är rädd för att det inte var märkt.

Lätt att bli efterklok klart jag skulle ha gått upp direkt när timmerbilen kom och kollat men just då så tänkt jag inte till. Gjordes en hel del konstiga saker just då , ett fruntimmer kom typ en halvtimme efter att timmret åkt iväg och märkte upp och samtidigt kom ägaren till skogsmaskiner ner och berömde huset vårat samtidigt som vi ser hur hon arbetar febrilt uppe vid timmret.

Tyckte vårat timrade hus var så fint som han inte fattade att det inte var ett riktigt timmerhus. Kan inte en man som säkert jobbat hela livet se att det inte är ett riktigt timmrat hus,. Ja då är det något riktigt tokigt som händer.

Så fortsättning följer frågade honom varför de skickade iväg även ett till omärkt lass då sa han att han märkte det sent på söndagkvällen. Tyvärr så vet jag inte men hoppas ...

Men sa att ni har ju gjort det en gång så varför inte en gång till då sa han att vårat timmer låg i en stor hög i skogen det de hög i våras. Hmmm vilken skog

Han sa även att det var våran torrgran som låg vid grannens de hävdade Norr Skog att det är grannens.. så allt är för jäkla knasigt.

I så fall var det en del av det grannen hämtade till ved i höstas...snurrigtMen är huvudet dumt,så jäkla lätt att bli efterklok så nu är det bara att kolla så det här timmret kom fram till sågen

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av anki - 7 januari 2014 12:43

Blir så besviken på mig själv , att det ska va så svårt att ta sig i kragen och skriva ner några rader. Haft en underbar höst även om husbilssemestern blev väldigt kort eftersom Kjell åkte på blödande magsår när vi kom till Karlskrona. Var meningen...

Av anki - 25 september 2013 18:47

Stack iväg på fredagförmiddag efter gubben varit på läkarbesök. Fick träffa våran nya husdoktor hon verkade bra. Så nu har de tagt bort en blodförtunnande tablett och bytt magmedicin. I alla fall så åkte vi Lesatten först var det meningen att vi sk...

Av anki - 17 september 2013 10:25

Åkte i fredags och hem igen på söndag, hade trevligt sällskap av Sören och Kerstin. På fredags kvällen gjorde vi räklåda och drack en hel del, var länge sedan vi träffades så det var roligt att dricka i sällskap. Bytte ut sittplatserna vid brasan...

Av anki - 11 september 2013 15:58

Kommer att bli så himla besviken när jag kollar nästa år och jag inte har skrivit något sedan i april. Livet går med rasande fart mycket händer det mesta är trevligt men att min älskling blev dödssjuk igen var hemskt jobbigt. Fick blödande magsår o...

Av anki - 18 april 2013 11:36

I måndags åkte vi på Ålandsresa följde med Sören och Kerstin. Vet inte att en resa har gått så fort.... Många goa skratt och god mat + dryck och bra underhållning. Bara Sören som är hopplös och ska springa iväg så snabbt och bjuda på nya groggar ...

Presentation

Fråga mig

1 besvarad fråga

Kalender

Ti On To Fr
       
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Mars 2013 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ anki med Blogkeen
Följ anki med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se