Direktlänk till inlägg 18 april 2013

Man hinner med en hel del.....

Av anki - 18 april 2013 11:36

I måndags åkte vi på Ålandsresa följde med Sören och Kerstin. Vet inte att en resa har gått så fort....

Många goa skratt och god mat + dryck och bra underhållning.

Bara Sören som är hopplös och ska springa iväg så snabbt och bjuda på nya groggar men nästa gång om det blir av någon mer gång ska jag springa fortare så hinner han inte med......

Igår var det den 17 april så vi firade 37 årig bröllopsdag och gubben han fyllde 62 så åren går. Gjorde fläskfile och rostade rotsaker i ugnen. Men började med en wisky innan mat och sedan tog vi ett glas rött till maten.


Fortsatte kvällen i bastun men orkade bara en liten stund sedan gick vi in och ät en kräftsmörgås fast jag hoppade brödet. Klev på vågen i morse och den var inte snäll men har säkert samlat en massa vätska i kroppen när det blir så mycket stilla sittande.

Nu packar gubben reklamen jag har samlat upp en massa hundhår och grus, nu stampar våren och vill in. Men fortfarade är det alldeles för mycket snö men kanske det kan bli en tur med husbilen sista april

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av anki - 7 januari 2014 12:43

Blir så besviken på mig själv , att det ska va så svårt att ta sig i kragen och skriva ner några rader. Haft en underbar höst även om husbilssemestern blev väldigt kort eftersom Kjell åkte på blödande magsår när vi kom till Karlskrona. Var meningen...

Av anki - 25 september 2013 18:47

Stack iväg på fredagförmiddag efter gubben varit på läkarbesök. Fick träffa våran nya husdoktor hon verkade bra. Så nu har de tagt bort en blodförtunnande tablett och bytt magmedicin. I alla fall så åkte vi Lesatten först var det meningen att vi sk...

Av anki - 17 september 2013 10:25

Åkte i fredags och hem igen på söndag, hade trevligt sällskap av Sören och Kerstin. På fredags kvällen gjorde vi räklåda och drack en hel del, var länge sedan vi träffades så det var roligt att dricka i sällskap. Bytte ut sittplatserna vid brasan...

Av anki - 11 september 2013 15:58

Kommer att bli så himla besviken när jag kollar nästa år och jag inte har skrivit något sedan i april. Livet går med rasande fart mycket händer det mesta är trevligt men att min älskling blev dödssjuk igen var hemskt jobbigt. Fick blödande magsår o...

Av anki - 1 april 2013 09:47

Vädret är underbart, påskhelgen har varit jätte skön.Gertrud och Martin kom ner på middag på påskafton även ungdomarna kom så vi blev 8 till middagen. Sedan åkte de hem till Niklas så vi fortsatte kvällen med lite vindrickande och en massa prat. ...

Presentation

Fråga mig

1 besvarad fråga

Kalender

Ti On To Fr
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< April 2013 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ anki med Blogkeen
Följ anki med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se