Direktlänk till inlägg 11 september 2013

Måste skärpa mig

Av anki - 11 september 2013 15:58

Kommer att bli så himla besviken när jag kollar nästa år och jag inte har skrivit något sedan i april.

Livet går med rasande fart mycket händer det mesta är trevligt men att min älskling blev dödssjuk igen var hemskt jobbigt. Fick blödande magsår och eftersom han äter blodförtunnande medicin så förlorade han mycket blod. Att vi var på semestertripp gjorde inte saken bättre. Men han fick bra vård på Karlstads sjukhus.


Det mest tragiska är att det nog inte skulle ha behövt skett efter som de menade att hans medicinerande av blodförtunnande medicin skulle ha tagits bort för 2 år sedan.Fortfarande har han inte fått träffa någon doktor här hemma för Karlstads sjukhus vill inte ta ansvaret att plocka bort medicinen men de skjuter upp besöket hela tiden . Nu har han tid den 20 och får han inte komma då , anmäler jag dom tror ja.


Roligt är det att jag har orkat plocka en massa bär i år det har blivit hallon ,blåbär ,hjortron och lingon en massa svamp och sedan har jag plockat många liter vinbär både svart och röda.

Då känner man sig väldigt nöjd nu gäller det att få lite mer fisk men det fixar nog gubben och ja


                                                  
                                                  
                       

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av anki - 7 januari 2014 12:43

Blir så besviken på mig själv , att det ska va så svårt att ta sig i kragen och skriva ner några rader. Haft en underbar höst även om husbilssemestern blev väldigt kort eftersom Kjell åkte på blödande magsår när vi kom till Karlskrona. Var meningen...

Av anki - 25 september 2013 18:47

Stack iväg på fredagförmiddag efter gubben varit på läkarbesök. Fick träffa våran nya husdoktor hon verkade bra. Så nu har de tagt bort en blodförtunnande tablett och bytt magmedicin. I alla fall så åkte vi Lesatten först var det meningen att vi sk...

Av anki - 17 september 2013 10:25

Åkte i fredags och hem igen på söndag, hade trevligt sällskap av Sören och Kerstin. På fredags kvällen gjorde vi räklåda och drack en hel del, var länge sedan vi träffades så det var roligt att dricka i sällskap. Bytte ut sittplatserna vid brasan...

Av anki - 18 april 2013 11:36

I måndags åkte vi på Ålandsresa följde med Sören och Kerstin. Vet inte att en resa har gått så fort.... Många goa skratt och god mat + dryck och bra underhållning. Bara Sören som är hopplös och ska springa iväg så snabbt och bjuda på nya groggar ...

Av anki - 1 april 2013 09:47

Vädret är underbart, påskhelgen har varit jätte skön.Gertrud och Martin kom ner på middag på påskafton även ungdomarna kom så vi blev 8 till middagen. Sedan åkte de hem till Niklas så vi fortsatte kvällen med lite vindrickande och en massa prat. ...

Presentation

Fråga mig

1 besvarad fråga

Kalender

Ti On To Fr
           
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< September 2013 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ anki med Blogkeen
Följ anki med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se