Direktlänk till inlägg 7 januari 2014

Hinner inte med mig

Av anki - 7 januari 2014 12:43

Blir så besviken på mig själv , att det ska va så svårt att ta sig i kragen och skriva ner några rader.

Haft en underbar höst även om husbilssemestern blev väldigt kort eftersom Kjell åkte på blödande magsår när vi kom till Karlskrona. Var meningen att vi skulle åka ut i Europa på en lång tur.


Men tur i oturen det brukar vi ha så även den här gången för det kom fram att gubben var övermedicinerad och husbilen höll väl typ 60 mil sedan blev det fel med växellådan. Inte roligt om vi varit i Frankrike ....


Så sedan de sänkte mediciner en del togs bort helt så fick jag äntligen tillbaka en pigg gubbe så vi tog beslutet att åka till Thailand på långsemester.

Så nu har vi varit i Cha-Am i 30 dagar det var jätteskönt. Tog mycket massage så fötterna läkte jättebra och utslagen som jag har haft typ 20 år är borta. Men om det är solen eller massagen det får jag väl aldrig veta


Avslutade året med ett trevligt julfirande och en dunder förskylning. Årets sista dag firade vi med syrran och hennes dotter.

Så nu ser vi fram mot ett trevligt och härligt 2014
 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av anki - 25 september 2013 18:47

Stack iväg på fredagförmiddag efter gubben varit på läkarbesök. Fick träffa våran nya husdoktor hon verkade bra. Så nu har de tagt bort en blodförtunnande tablett och bytt magmedicin. I alla fall så åkte vi Lesatten först var det meningen att vi sk...

Av anki - 17 september 2013 10:25

Åkte i fredags och hem igen på söndag, hade trevligt sällskap av Sören och Kerstin. På fredags kvällen gjorde vi räklåda och drack en hel del, var länge sedan vi träffades så det var roligt att dricka i sällskap. Bytte ut sittplatserna vid brasan...

Av anki - 11 september 2013 15:58

Kommer att bli så himla besviken när jag kollar nästa år och jag inte har skrivit något sedan i april. Livet går med rasande fart mycket händer det mesta är trevligt men att min älskling blev dödssjuk igen var hemskt jobbigt. Fick blödande magsår o...

Av anki - 18 april 2013 11:36

I måndags åkte vi på Ålandsresa följde med Sören och Kerstin. Vet inte att en resa har gått så fort.... Många goa skratt och god mat + dryck och bra underhållning. Bara Sören som är hopplös och ska springa iväg så snabbt och bjuda på nya groggar ...

Av anki - 1 april 2013 09:47

Vädret är underbart, påskhelgen har varit jätte skön.Gertrud och Martin kom ner på middag på påskafton även ungdomarna kom så vi blev 8 till middagen. Sedan åkte de hem till Niklas så vi fortsatte kvällen med lite vindrickande och en massa prat. ...

Presentation

Fråga mig

1 besvarad fråga

Kalender

Ti On To Fr
   
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Januari 2014
>>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ anki med Blogkeen
Följ anki med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se